ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ…!!!ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΝ ….ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ…!!! ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ



Σχολιάζει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Και όμως είναι πέρα για πέρα αλήθεια αυτό που συνέβη στην ψηφοφορία το σαββατόβραδο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όταν οι σύνεδροι αποφάσισαν ομόφωνα ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ  του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ…!!!
Την προηγούμενη ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος εκφράζει την αριστερά σκληρή πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ ,είχε θέσει ρητά το θέμα της αποχώρησης  από την κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ και να ξεκινήσει το ΠΑΣΟΚ διάλογο με την κοινωνία ώστε αφού βρει το δρόμο του να χαράξει νέα εθνική στρατηγική.

 Μάλιστα τόνισε οτι θα καταθέσει σχετική πρ'οταση με την οποία θα ζητήσει  να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία και να παρθεί σχετική απόφαση την επόμενη από το σώμα των συνέδρων το οποίο είναι το κορυφαίο όργανο του κινήματος.
Την επόμενη, δηλαδή το Σάββατο το βράδυ, στις διαδικασίες των ψηφοφοριών, αντί να τεθεί  ξεχωριστά το θέμα και να παρθεί σχετική απόφαση  , οι σύνεδροι ομόφωνα ενέκριναν την εισήγηση  της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ η οποία αναφερόταν σε συνέχιση της συγκυβέρνησης άλλα να διαμορφωθούν νέες πολιτικές θέσεις με τις οποίες θα διαφοροποιηθούν από τον ΣΑΜΑΡΑ και πάνω σε αυτές θα δοθεί η μάχη.
Το προφανές είναι ότι μάλλον δεν είχε διαβάσει κανένας από τους συνέδρους τις θέσεις της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά την φράση του ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ο οποίος έλειπε, με την οποία δήλωνε οτι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο που ψήφισε.
Το σημαντικό όμως είναι οτι κανένα γνωστό ΜΜΕ δεν έκανε αναφορά στο θέμα... 
δείτε το video στο σημείο 3:50  όταν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ κάνει την πρόταση...
 
  
 
 


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2MbjO3zxo