ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Χειμερινές τάσεις να υιοθετήσεις και την άνοιξη


Οι… σωστές επενδύσεις θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλη τη χρονιά. Οι πιο hot τάσεις του χειμώνα σε κρατάνε in fashion και την άνοιξη.
Μάθε πώς να τα συνδυάσεις κάθε σεζόν.

1 Η κάπα
Το ιδανικό κομμάτι για σωστό layering τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες, μπορεί εύκολα να γίνει το τέλειο πανωφόρι για εκείνες τις ανοιξιάτικες μέρες που δεν ξέρεις πώς να ντυθείς. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας προτείνουν τα συγκεκριμένα κομμάτια σε κάθε τους κολεξιόν από χειμώνα μέχρι καλοκαίρι.

2 Kimono effect
Τα ιαπωνικά prints και οι αυστηρές γραμμές με τα σατέν υφάσματα μπορούν να γίνουν σύμμαχός σου όλο το χρόνο. Επένδυσε σε ένα κομμάτι εμπνευσμένο από την Άπω Ανατολή, όπως ένα blazer με κεντητές λεπτομέρειες για super stylish εμφανίσεις με άποψη κάθε σεζόν.

3 Δερμάτινη φούστα
Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα παραμένει πρώτη στις επιλογές μας και την άνοιξη. Τις ημέρες με χαμηλό βαρομετρικό συνδύασε την με οπάκ καλσόν και ψηλοτάκουνα booties ενώ τις πιο ηλιόλουστες ημέρες πόνταρε σε εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

4 Ρετρό κομμάτια
Εάν επένδυσες σε κομμάτια εμπνευσμένα από τις δεκαετίες του 1950 και 1960 δεν χρειάζεται να τα βάλεις στο πατάρι μόλις αρχίζουν να ανθίζουν τα λουλούδια. Φόρεσε τα oversized αξεσουάρ σου, την super trendy πένσιλ φούστα, το vintage καπέλο σου και τα στρογγυλά γυαλιά σου και τη νέα σεζόν και «παίξε» με τη μόδα.

5 Metallics
Τόλμησες στα μεταλλιζέ κομμάτια και τώρα δεν ξέρεις πώς να τα φορέσεις; Τα μεγαλύτερα fashion brands συνεχίζουν να προτείνουν φούστες και φορέματα με έξτρα λάμψη και την καλοκαιρινή σεζόν. Δημιούργησε το ιδανικό σύνολο κάνοντας το μεταλλιζέ ρούχο σου απαραίτητο κομμάτι ενός casual outfit συνδυάζοντας το με ένα απλό t-shirt, ή το αγαπημένο σου μονόχρωμο πλεκτό.