ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου αναφορικά με την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γεώργιου Τσαμασλή στην τακτική συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής για τη ΔΕΘ

                 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Μ.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
----------------------------------------------------------
Ταχ. Δ/νση:  Βασ. Όλγας  198   
Τ.Κ.: 546 55
Πληροφορίες: Μίνα Κουρνούτου
Τηλέφωνο: 2313 – 319663
Fax: 2313 – 319763
E_mail: antiperiferiarxis-thess@pkm.gov.gr



              
             

  

  





    Θεσσαλονίκη, 15/04/2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η παραμονή του Εκθεσιακού Κέντρου της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, καθώς και η εναλλακτική πρόταση  για τη μετεγκατάστασή της στη Σίνδο θα συζητηθούν στην τακτική συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 16/04/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γεώργιου Τσαμασλή.
Συγκεκριμένα, η εισήγηση του κ. Τσαμασλή έχει ως θέμα: «Η παραμονή του Εκθεσιακού Κέντρου της Δ.Ε.Θ. στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, υπό την προϋπόθεση της ανάπλασής τους – Πλεονεκτήματα για τη συνέχιση της εκθεσιακής δραστηριότητας στον υφιστάμενο χώρο – Μειονεκτήματα εναλλακτικής πρότασης για τη μετεγκατάστασή της σε νέο Εκθεσιακό Κέντρο στη Σίνδο», όπως προκύπτει από τη σχετική  μελέτη της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO A.E.
             


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Μ.Ε. Θεσσαλονίκης