ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ανατριχίλα! – Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA – Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο


anatrixila sygklonistikes eikones apo to OAKA gronthokopisan tous petropoulo kai mitropoulo 1 315x236 250x180 Ανατριχίλα!   Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA   Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και ΜητρόπουλοΟ Μπουγαϊδης έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, χούλιγκανς εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και ο κόσμος στις εξέδρες ξεσπάσει σε κλάματα βλέποντας την ΑΕΚ να είναι μια “ανάσα” από τον υποβιβασμό.
Δεν χρειάζονται λόγια Επίθεση και αρκετό ξύλο δέχτηκαν όσοι παίκτες της ΑΕΚ δεν πρόλαβαν να μπουν στην φυσούνα, την στιγμή της εισόδου των οπαδών της Ένωσης, μετά το αυτογκόλ του Μπουγαΐδη.
Δευτερόλεπτα μετά το αυτογκόλ του Μαυρουδή Μπουγαΐδη και το προβάδισμα του Πανθρακικού οπαδοί της ΑΕΚ έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους.
Μάλιστα, όσοι από τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» δεν κατάφεραν να μπουν εγκαίρως στην φυσούνα έφαγαν αρκετό ξύλο από τους «ανεγκέφαλους» που είχαν βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος, ακόμα και δύο ώρες μετά το… άδοξο τέλος του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές είναι ακόμα κλεισμένοι στα αποδυτήρια, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κόσμος θα βρεθεί στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

61 Ανατριχίλα!   Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA   Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο
81 Ανατριχίλα!   Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA   Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο
27 Ανατριχίλα!   Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA   Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο
71 Ανατριχίλα!   Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA   Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο
91 Ανατριχίλα!   Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA   Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο
51 Ανατριχίλα!   Συγκλονιστικές εικόνες από το OAKA   Γρονθοκόπησαν τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο
Φωτο eurokinissi