ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πάσχα χωρίς τσουρέκια, δεν γίνεται!




Image
Ακριβώς για αυτό το λόγο, επειδή Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται, και βέβαια, ακολουθώντας τις δικές σας υποδείξεις, επιλέξαμε ακόμη ένα ποιοτικά άριστο προϊόν, στη δυνατότερη χαμηλή τιμή, το οποίο παράγεται στον τόπο μας, θα καταναλωθεί στον τόπο μας και τα χρήματα των πολιτών θα μείνουν εδώ στην Πιερία για να ενισχύσουν την τοπική μας οικονομία.
Οι φόρμες παραγγελιών για αλεύρι όλων των χρήσεων έχουν ανοίξει. Το αλεύρι που παραγγείλαμε παρασκευάζεται από τους «Μύλους Κουτσιαρή» της πόλης μας, κοστίζει 0,58 € το κιλό και θα διατεθεί σε συσκευασίες των 10 κιλών. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης.
Ταυτόχρονα οργανώνεται συγκέντρωση τροφίμων για το "Κοινωνικό Παντοπωλείο". Όσοι από εσάς επιθυμείτε να προσφέρετε τρόφιμα, θα έχετε τη δυνατότητα να τα παραδώσετε δίπλα στη γραμματεία.
Συμπολίτες, σας ευχαριστούμε για τη στήριξη των προσπαθειών μας. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε την πατρίδα μας, τον τόπο μας, τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Μπορούμε και μόνοι μας! Χωρίς τους μεσάζοντες!

--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr