ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αυτοκτόνησε επτά μηνών έγκυος - Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι το τι βρήκε η αστυνομία όταν μπήκε στο σπίτι της! [photos]


Από την ταράτσα parking ύψους 12 μέτρων πήδηξε η 23χρονη Φιόνα Άντερσον που δεν άντεξε το γεγονός ότι ο σύζυγός της...σκόπευε να την εγκαταλείψει για μια άλλη γυναίκα. Αν και τα πραγματικά θύματα είναι τα τρία παιδιά της, που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι της.

«Η μανούλα θα σας αγαπάει για πάντα και δεν πρόκειται να σας αφήσει ποτέ». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που πόσταρε στο facebook η 23χρονη , λίγες ώρες πριν πηδήξει από την ταράτσα.

Ενώ ταυτόχρονα ανέβασε και ένα σκαναρισμένο υπερηχογράφημα που έδειχνε ότι ήταν έγκυος επτά μηνών με κοριτσάκι το οποίο σκόπευε να ονομάσει Έβαλι.

Το πιο τραγικό από όλα όμως είναι το τι βρήκε η αστυνομία όταν μπήκε στο σπίτι της, που απείχε 1,5 χλμ. από το parking. Τα πτώματα δηλαδή των τριών παιδιών της, ονόματι Λαβίνια, Άντι και Κάιντεν (ηλικίας 3 ετών, 2 ετών και 11 μηνών αντίστοιχα).

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, ο λόγος που οδήγησε την 23χρονη στην αυτοκτονία ήταν η πεποίθησή της ότι ο Γκρέγκ Μακλέλαντ, πατέρας των τριών παιδιών της, σκόπευε να την αφήσει για κάποια άλλη.

Μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μπορεί να δεις κανείς συγκινητικές εκκλήσεις προς αυτόν «Το μόνο που έχουμε κάνει είναι να σε αγαπάμε και να πιστεύουμε σε σένα. Μας έχεις πληγώσει τόσο πολύ και για τόσο μεγάλο διάστημα. Σου έδωσα ότι μπορούσα. Τα παιδιά σου σε λατρεύουν λες και είσαι θεός».

Συγκεκριμένα για τον θάνατο των παιδιών η αστυνομία δεν έχει αποφανθεί ακόμη, περιμένοντας τα αποτελέσματα της σχετικής ιατροδικαστικής έρευνας. 



iefimerida.gr