ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η Beyonce αντιδρά στις φήμες περί εγκυμοσύνης


Η Beyonce "αφιέρωσε" ένα μήνυμά της στο Instagram σε όσους ανακατεύτηκαν στα προσωπικά της.

Μπορεί το E! News να επιβεβαιώνει ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, αλλά η 31χρονη τραγουδίστρια δεν δείχνει καθόλου ευχαριστημένη με τον τρόπο που αντιμετώπισαν το θέμα τα media.

Ανάρτησε ένα μήνυμα στο Instagram, δείχνοντας την αγανάκτηση της με όσους ασχολήθηκαν με την εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, έγραψε:

"Δεν μπορώ να εμποδίσω τις φήμες ούτε να αλλάξω τα μυαλά των ανθρώπων που τις πιστεύουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάτσω και να γελάσω με όλους αυτούς τους ασήμαντους ανθρώπους, που δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο από το να μιλούν για μένα".

Το μήνυμα της Beyonce συζητήθηκε αρκετά στους κύκλους των media, με τους περισσότερους να το αποδίδουν στην αγανάκτησή της για την όλη κατάσταση. Το μήνυμα στη συνέχεια διαγράφηκε από το λογαριασμό της τραγουδίστριας.

Οι φήμες για την εγκυμοσύνη της ξέσπασαν μετά από ορισμένα περιστατικά, πριν την επιβεβαιώσει το E! News. Από το ότι η τραγουδίστρια είχε αναφέρει ότι επιθυμεί περισσότερα παιδιά, μέχρι την εξάντληση που ένιωσε στο Met Gala, αλλά και το μήνυμα του Russell Simmons στο Twitter που έδωσε τα συγχαρητήριά του στην τραγουδίστρια και τον σύζυγό της Jay-Z.
koolnews