ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ


                                                                     
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ,  παίκτες – προπονητές – Διοίκηση, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουνε θερμά όλους τους φίλους της ομάδος μας για τη συνεχή και θερμή υποστήριξη της δύσκολης προσπάθειάς μας, μιας προσπάθειας που συνοδεύτηκε   από αξιόλογα αποτελέσματα μιας κι ο σύλλογός μας θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο για δεύτερη συνεχή χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της  Α1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ κόντρα σε ομάδες με τεράστια ιστορία στον χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επαγγελματίες του Αιγινίου καθώς και όλους τους χορηγούς μας για την οικονομική τους  στήριξη, ιδιαίτερα τις εταιρείες: «TOP GAS A.E,  «ελληνικά market»,  «Olympia-electronics», «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι. & Δ.», «Ginox», «ΕΥΘΥΜΙΟΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ Ο.Ε.», «Κεσκινίδου Γ. Μαρία», «Samaras Sport», «Βουλκίδου Ελένη», «Κουρέας Αντώνιος», «Επιμελητήριο Πιερίας», «Μηντσίδης Νικόλαος», «Σιμόπουλος Κωνσταντίνος», «Τοπτσής Βασίλειος», «Σταυρούδης Γεώργιος», «Μούμος Νικόλαος», «Γυμναστήριο Α.Σ. ΑΘΛΗΣΗ».
Σας ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίζετε να στηρίζετε τους αθλητικούς φορείς που στόχος τους είναι η προβολή του αθλήματος, η ευγενής άμιλλα και η αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού της περιοχής μας.
Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα.
 
                                                                      Το Διοικητικό Συμβούλιο,
 οι αθλητές και οι προπονητές 
του αθλητικού συλλόγου βόλεϊ  
                                                                        ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ