ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Τέλεια oπiσθια τώρα: 3 super ασκήσεις για να πετύχετε το στόχο



Πείτε αντίο σε ψωμάκια και κυτταρίτιδα..

Το καλοκαίρι έκανε πρόωρη εμφάνιση και εμείς ακόμη να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και να προπονηθούμε σκληρά. Τα oπiσθια είναι αναμφισβήτητα ένα σημείο που πάντα τραβάει τα βλέμματα γυναικών και αντρών. Μην παραπονιέστε. Όλα γίνονται. Με σκληρή προπόνηση μπορείτε να αποκτήσετε αξιοζήλευτα oπiσθια, χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.

Το Queen σας προτείνει τις εξής 3 super αποτελεσματικές ασκήσεις για να πετύχετε το στόχο σας: Φροντίστε να τις κάνετε καθημερινά και τα αποτελέσματα θα σας ενθουσιάσουν!

1. Kickback squat: Τα squat ήση γνωρίζετε ότι είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις, Μήπως ήρθε η ώρα να τα κάνουμε λιγάκι πιο ενδιαφέροντα; Ξεκινήστε σε όρθια στάση, με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων. Στη συνέχεια, κάνετε βαθύ κάθισμα. Σηκωθείτε με ίσια πλάτη, σηκώνοντας το αριστερό σας πόδι. Φέρτε το κατ'ευθείαν πίσω τεντωμένο, εκτείνοντας τα χέρια σας μπροστά. Μείνετε μερικά δευτερόλεπτα και επαναλάβετε. Κάνετε 15 επαναλήψεις για κάθε πλευρά , επί τρία σετ

2. Άσκηση με τη βοήθεια μπάλας: Ξαπλώστε με το στομάχι σας προς τα κάτω σε μια μπάλα γυμναστικής, με τα χέρια σας στραμμένα προς το πάτωμα. Φροντίστε η μπάλα να εφάπτεται καλά με το στομάχι σας. Σφίξτε τους γλουτιαίους μυς σας και σηκώστε ένα-ένα τα πόδια σας ελαφρώς από το πάτωμα. Φροντίστε το πόδι που σηκώνετε να είναι σφιχτό και στην ευθεία. Την ίδια στιγμή σηκώστε στην ευθεία και το χέρι σας τεντωμένο. Μην ξεχνάτε να σηκώνετε ίδιο χέρι, ίδιο πόδι. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι δυναμικές

3. Γέφυρα: Η super άσκηση για να σφίξετε και να δυναμώσετε το κάτω μέρος του σώματός σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια στο πάτωμα, φροντίζοντας να ανοίξετε τα πόδια σας στο πλάτος των γοφών, έχοντας τα γόνατα λυγισμένα. Σιγά-σιγά σηκώστε τη σπονδυλική στήλη σας από το πάτωμα, σφίγγοντας κατά τη διάρκεια της άσκησης τους γλουτούς σας με όλη σας τη δύναμη. Τέλος, μην ξεχνάτε να σφίγγετε και την κοιλιά σας.

Εντάξτε αυτές τις ασκήσεις στην καθημερινή fitness ρουτίνα σας και αποκτήστε τους γλουτούς που ονειρευόσασταν. Καλή επιτυχία!!