ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Μουσική βραδυά στο "Στέκι Πολιτών" & Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την "Μητέρα Γη" στο "Στέκι Πολιτών" για την πολύ ζεστή φιλοξενία του

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα μέλη του Δικτύου Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας και τα μέλη της Οικολογικής Ομάδας "Μητέρα Γη" προς το "Στέκι Πολιτών" τον χώρο Πολιτικού Κοινωνικού και Πολιτιστικού Προβληματισμού και Παρέμβασης. 
Για εννέα μήνες  φιλοξένησε το Ανταλλακτικό μας παζάρι και το Χαριστικό εκθετήριο. Διαθέτοντας μας τους χώρους του μας βοήθησε να προχωρήσουμε, να αναπτυχθούμε και να νοιώσουμε πιο δυνατοί και σίγουροι να μπορούμε  να έχουμε τον δικό μας χώρο. 
Από σήμερα όλες οι δράσεις της "Μητέρας Γης" και του Δικτύου Ανταλλαγών Πιερίας μεταφέρθηκαν στην οδό Μαραθώνος & Λαχανά γωνία ( κοντά στην Αγ. Παρασκευή)  σε χώρο που μας παραχωρήθηκε από ιδιώτη. 
Σύντομα θα στήσουμε ένα κοινωνικό χώρο εναλλακτικών θεραπειών, ένα εναλλακτικό κοινωνικό φαρμακείο, μία τράπεζα ντόπιων σπόρων, δανειστική βιβλιοθήκη και το χαριστικό εκθετήριο. Το χαριστικό εκθετήριο θα λειτουργήσει από τις 15 Ιουνίου και για τους καλοκαιρινούς μήνες θα λειτουργεί τις Τετάρτες από 7 έως 9, και κατόπιν συνεννόησης.




Προωθημένο μήνυμα από το "Στέκι Πολιτών",

 Θα είμαστε εκεί!