ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

‘Έμαθε πως ο Τζάκσον δεν είναι πατέρας της και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

emathe-pos-o-tzakson-den-einai-pateras-tis-kai-ekane-apopeira-aftoktonias-1-315x236Όλο και πιο πολύ περιπλέκεται το κουβάρι της απόπειρας αυτοκτονίας της Πάρις Τζάκσον, η οποία αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας υπερβολική δόση χαπιών και κόβοντας τις φλέβες της, το βράδυ της Τετάρτης.
Κι ενώ η 15χρονη αναρρώνει σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες με την οικογένεια Τζάκσον σύσσωμη στο πλευρό της, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον πραγματικό λόγο που την ώθησε να βάλει τέλος στη ζωή της.
Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, οι δικηγόροι της εταιρίας AEG, με την οποία η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή είναι στα δικαστήρια, έχουν αδιάψευστες αποδείξεις ότι ο Μάικλ Τζάκσον δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Πάρις.
Μάλιστα, η νεαρή το είχε πληροφορηθεί και δεχόταν απειλές για τη ζωή της, προκειμένου να μην το αποκαλύψει. Το μυστικό αυτό, αλλά και η πιθανή δημόσια αποκάλυψή του προφανώς και ήταν ικανά να καταστρέψουν τον ευαίσθητο ψυχισμό της.
Πάντως, μετά από το περιστατικό της απόπειρας, η γιαγιά της Πάρις που έχει αναλάβει την κηδεμονία της είναι πολύ πιθανό να τη χάσει και να δοθεί στη βιολογική της μητέρα, την 54χρονη Ντέμπι Ρόου.
Να σημειωθεί πως η Ρόου πληρώθηκε 9,5 εκ. δολάρια για να φέρει στον κόσμο τα δυο παιδιά του βασιλιά της ποπ, την Πάρις και τον Πρινς.
Μητέρα και κόρη δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις, ωστόσο μετά το θάνατο του Μάικλ, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά με την 15χρονη να δηλώνει πόσο ευτυχισμένη και δεμένη είναι πλέον με την αγαπημένη της μαμά.