ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ασκήσεις για να έχεις στητό στήθος

Το στήθος είναι το σημείο για το οποίο όλες οι γυναίκες είναι υπερήφανες και στο οποίο όλοι οι άνδρες εστιάζουν.
Είναι καλό λοιπόν (αν όχι απαραίτητο) να αφιερώνεις καθημερινά χρόνο προκειμένου να το γυμνάζεις για να διατηρείται στη σωστή πάντα θέση! Τρεις ασκήσεις που δε θα αποσπάσουν πολύ ώρα από την πολυάσχολη καθημερινότητά σου, αλλά που ωστόσο μπορούν να δώσουν το απαραίτητο push-up στην πάνω περιοχή.

1. Ασκήσεις με βαράκι
Έχοντας το σώμα σε όρθια θέση σήκωσε εκπνέοντας ένα βαράκι μέχρι το ύψος του στήθους. Οι αγκώνες είναι πάντα ελαφρά λυγισμένοι και για να μην πιέσεις τη μέση μπορείς να ακουμπάς σε έναν τοίχο.

2. Push Ups
Ξάπλωσε και λύγισε τα γόνατά σου. Άνοιξε τα χέρια σου περισσότερο από το άνοιγμα των ώμων και κάνε κάμψη όλο το σώμα. Εκπνέοντας επέστρεψε στην αρχική θέση.

3. Πιέσεις στήθους
Ξάπλωσε ανάσκελα ανασηκώνοντας ελαφρώς τη λεκάνη για να μην πιέσεις πολύ τη μέση σου. Λύγισε τους αγκώνες σε γωνία 90 μοιρών χωρίς να ακουμπούν στο πάτωμα και εκπνέοντας τέντωσε ξανά τα χέρια ψηλά.

Όλες οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν σε επανάληψη 12-20 φορές, ανάλογα το πόσο γυμνασμένη είσαι και πόσο χρόνο βέβαια έχεις στη διάθεσή σου. Στο συνολό τους πάντως δε ξεπερνούν τα 15 λεπτά, οπότε μπες σε πρόγραμμα!