ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Γ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ


Τον Υπουργό Πολιτισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο επισκέφτηκαν  την Πέμπτη 5/9 οι πέντε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Κορέας συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννη Καρρά και τους Ομοσπονδιακούς Τεχνικούς Χ.Βλασταρίδη και Α.Παλαιοπάνο. Ανάμεσά τους και μοναδική γυναικεία παρουσία η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης , Κατερίνα Νικολαΐδου που αυτό το Καλοκαίρι πέτυχε το απόλυτο, κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό, στους Μεσογειακούς και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων και ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Κορέα.
Ο Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, όπως και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ.Ανδριανός που ήταν παρών, συνεχάρησαν τους χρυσούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές Γιώργο και Λευτέρη Κόνσολα, Παναγιώτη Μαγδανή και Σπύρο Γιάνναρο  καθώς και την ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Κορέας Κατερίνα Νικολαΐδου, για τις επιτυχίες τους στην Κορέα αλλά και τις άλλες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Πάνος Παναγιωτόπουλος: «Περιφάνεια και τόνωση αισιοδοξίας οι επιτυχίες σας»

Περίπου 45΄διήρκεσε η συζήτηση του Υπουργού και του Υφυπουργού με τους αθλητές τους προπονητές και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας σε πολύ καλό κλίμα. Στο καλωσόρισμά του ο Υπουργός τόνισε μεταξύ άλλων «Είναι περηφάνια για μας και τόνωση αισιοδοξίας για τον Ελληνικό λαό αυτά που καταφέρατε σε πολύ δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα. Δείχνετε ότι κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μπορούν να κάνουν πράγματα. Και θέλουμε να σας συγχαρούμε μέσα από την καρδιά μας και εγώ και ο κύριος Ανδριανός. Να είναι περήφανοι οι γονείς σας πάνω από όλα και όλοι οι άνθρωποι που είναι γύρω σας και βέβαια οι προπονητές σας και η Ομοσπονδία σας. Με τις προσπάθειές σας μας δίνετε το σωστό στίγμα και περνάτε αυτό το μήνυμα: ότι στα δύσκολα θα τα καταφέρουμε.»