ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ EDUCATION AWARDS

θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως η παρουσία σας στην τελετή απονομής των Βραβείων Εκπαίδευσης –EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του ΑΘΗΝΑ 9,84 στο Γκάζι.
Αναμένουμε τη θετική απάντηση και ανταπόκρισή σας στο νέο αυτό θεσμό που εισαγάγει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.
Πιο αναλυτικές πληροφορίες:
Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, και ώρα 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του ΑΘΗΝΑ 9,84 στο Γκάζι θα πραγματοποιηθεί μια λαμπερή Τελετή Απονομής για τα EDUCATION ΑWARDS, το θεσμό των Βραβείων Εκπαίδευσης που για πρώτη φορά στην Ελλάδα εισήγαγε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.
Στην εκδήλωση -η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του μεγάλου project του MEDITERRANEAN COLLEGE, του διήμερου EMPLOYABILITY FAIR στο Γκάζι (16-17 Σεπτεμβρίου), οι νικητές των EDUCATION AWARDS, ένας από κάθε κατηγορία, θα βραβευτούν, ενώ θα βραβευτούν τιμητικά και όλοι οι σπουδαστές/ απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για τη συμμετοχή τους.
Ο νικητής κάθε κατηγορίας θα βραβευτεί και on stage, και μια κορυφαία εταιρεία της αγοράς –συνεργάτης του ομίλου, που αντιστοιχεί στην εκάστοτε κατηγορία (πχ Πληροφορικής για το νικητή της κατηγορίας Πληροφορικής)  θα του δώσει ευκαιρία εργασίας, κλείνοντας μαζί του ένα job interview.
Οι υποψήφιοι για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (όλοι σπουδαστές και απόφοιτοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ –ΙΕΚ ΞΥΝΗ και MEDITERRANEAN COLLEGE) συγκέντρωσαν περισσότερες από 30.000 ψήφους, όλους τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αποτέλεσμα, και θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο Γκάζι με τις οικογένειές τους.

*Η τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διήμερου EMPLOYABILITY FAIR του MEDITERRANEAN COLLEGE (16 & 17 Σεπτεμβρίου) στο Γκάζι, της έκθεσης που θα δώσει πραγματικές ευκαιρίες για καριέρα και για θέσεις εργασίας σε χιλιάδες νέους.

Ιωάννα Σίμη
Γραφείο Τύπου  Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ EMAIL edufestivalpress@xinis.com μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013