ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Δικηγόρος Κασιδιάρη: «Πιάσανε τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει δήμαρχος» (video)

Αβάσιμο χαρακτήρισε το κατηγορητήριο για τον πελάτη του ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Σαράκης, «πιάσανε τον Κασιδιάρη για να μην κατέβει δήμαρχός», για να προσθέσει ότι «δεν υπάρχει το ελάχιστο επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ηλία Κασιδιάρη».
«Τα όπλα που βρέθηκαν στην οικία του πελάτη μου είναι όλα νόμιμα. Αυτά δεν αποτελούν για το ποινικό δίκαιο, τεκμήρια ενοχής. Δεν υπάρχει καμία συνομιλία που να τον ενοχοποιεί για το ελάχιστο, αντίθετα υπάρχει ένα βαρύ κατηγορητήριο που δεν διασταυρώνεται από την πραγματικότητα» υποστήριξε ο κ.Σαράκης.
Ο κ. Σαράκης χαρακτήρισε το πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου «πολύ φτωχό», προσθέτοντας πως «αυτό αποδεικνύει το έλλειμμα των εισαγγελικών αρχών να τεκμηριώσουν μια βαρύτατη κατηγορία».
Ο κ. Σαράκης έκανε λόγο για αντισυνταγματικότητα των διαδικασιών, ενώ εμφανίστηκε κατηγορηματικός πως δεν υπάρχει το ελάχιστο επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ηλία Κασιδιάρη.