ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2013

Πάνος Καμμένος: Δεν μπορεί κανείς, πλέον, από τους 300 βουλευτές, να κρυφτεί πίσω από την κομματική πειθαρχία...


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ
 «Τιμούμε σήμερα εκείνους που έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, το 1866, στο Αρκάδι, αντιμετωπίζοντας τον τουρκικό ζυγό. Αντίστοιχο ζυγό βιώνει η χώρα μας, από εκείνους που έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, από εκείνους που έχουν αναστείλει διατάξεις του Συντάγματος, από εκείνους που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία της χώρας. Ο ελληνικός λαός ζυγό δεν άντεξε ποτέ, η ελευθερία είναι κοντά.
Σήμερα είναι μια... σημαδιακή μέρα. Τη μέρα που εδώ στην Κρήτη γιορτάζουμε την αυτοθυσία και το ολοκαύτωμα στο Αρκάδι, τη μέρα που γιορτάζουν οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες και η Πολεμική μας Αεροπορία, ξεκινά η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Από εδώ και πέρα, οι Έλληνες βουλευτές δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από τη συλλογική ευθύνη. Ο κάθε ένας που θα ψηφίσει την κυβέρνηση αυτή, θα ψηφίσει ουσιαστικά τη δυνατότητα της τρόικας, μέσω της ελεγχόμενης κυβέρνησης, να κατάσχει τα σπίτια των Ελλήνων, να δημεύει τα χωράφια που καλλιεργούν οι αγρότες μας, να συνεχίσει το έργο αυτό, που οδηγεί στην ύφεση, στην ανεργία, στις αυτοκτονίες και στην παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.
Δεν μπορεί κανείς, πλέον, από τους 300 βουλευτές, να κρυφτεί πίσω από την κομματική πειθαρχία ή από την εντολή του εκάστοτε αρχηγού. Έχει ευθύνη ο καθένας απέναντι στους πολίτες, εάν θα συναινέσει στη συμφωνία Σαμαρά – Βενιζέλου, να σβηστούν όλα τα σκάνδαλα, να μη δημευθεί η περιουσία κανενός πολιτικού παρά μόνο των πολιτών και να δοθεί άφεση αμαρτιών σε εκείνους που έφαγαν τη σάρκα της χώρας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ βεβαίως και θα ψηφίσουμε υπέρ τη πτώσεως αυτής της κυβέρνησης και καλώ όλους του βουλευτές που αντιλαμβάνονται το ρόλο τους ως εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και να καταψηφίσουν αυτή την κυβέρνηση, ψηφίζοντας την πρόταση δυσπιστίας που έχει υποβληθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.