ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Η ολίγον gay ελληνική κοινοβουλευτική “Δημοκρατία” και το τέλος της ή άλλως “Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες”

 


Μετά το οργανωμένο και πρωτοφανές πογκρόμ κατά της Χ.Α, την απροκάλυπτη δίωξη ιδεών, τον κανιβαλισμό των ΜΜΕ της διαπλοκής, την απύθμενη υποκρισία του “συνταγματικού τόξου” της ανοησίας του αμετροεπή αργυρώνυτου σοφιστού αντιπρόεδρου, τον ολίγιστο Δένδια, την συστηματική καλλιέργεια – προτροπή – επιδοκιμασία “αντιφασιστικών” εκδηλώσεων, ενώ ο σύγχρονος φασισμός του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι εδώ κυρίαρχος και δυνατός, και την παντελή απουσία Δημοκρατίας ως άθροισμα της κατά κεφαλή καλλιέργειας των πολιτών (βλ. κ. Γιανναρά) ήλθε το αίμα… 

Και η υποκρισία συνεχίζεται. 

Ο φόνος κατά την διάρκεια συμπλοκής στο Κερατσίνι από τον συλληφθέντα ανόητο, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αφού παρουσιάσθη ως δολο-φονία και χρησιμοποιήθηκε άμεσα για την λεηλασία των ψήφων της Χ.Α, εξισώνεται με την απροκάλυπτη δολοφονία των μελών της Χ.Α. Πέρα από τα κίνητρα, τις στοχεύσεις κλπ, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, η αντιπολίτευση και λοιποί πρόθυμοι απέδειξαν την απουσία δημοκρατικού πνεύματος και με βάση το δόγμα “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” ως “αναμάρτητοι” ταλιμπάν εκσφενδόνισαν τόνους λίθων. Αγαπητοί ανόητοι, η δημοκρατικά πολιτική αντιμετώπιση της Χ.Α ήταν απλή. 
Τους εξέθετες σε δημόσιο, ισότιμο, διαφανή διάλογο, να φανεί το επίπεδό τους και τους επεσήμαινες συνεχώς ότι “όπου οὐκ ἔνι ῞Ελλην καὶ ᾿Ιουδαῖος, περιτομὴ καὶ ἀκροβυστία, βάρβαρος, Σκύθης, δοῦλος, ἐλεύθερος, ἀλλὰ τὰ πάντα καὶ ἐν πᾶσι Χριστός. ” (Προς Κολοσσαείς κεφ. 3, Ο ανακαινισμένος άνθρωπος). Επεσήμαινες δηλαδή την εμμονή στην φυλετική διάσταση, προκαλούσες την υπόδειξη προτάσεων για όλα τα τρέχοντα – σοβαρά θέματα, ούτως ώστε να φανεί είτε η ένδεια είτε η επάρκεια προτάσεων για το σύνολο των προβλημάτων της Πατρίδος. 

Αντ’ αυτού επελέγη η συρραφή και κατασκευή εγκληματικής οργάνωσης, οι θεαματικές συλλήψεις, οι προφυλακίσεις βουλευτών, οι άρσεις ασυλίας, η διακοπή χρηματοδότησης με την αγαστή συνεργασία όσων διέλυσαν το δημόσιο ταμείο, ο δημόσιος διασυρμός, η ενοχοποίηση όσων πολιτών για όποιους λόγους ψήφισαν Χ.Α, ο έπαινος κάθε παλαιάς κοπής φονταμεταλιστικού “αντιφασιστικού” αγώνα και άλλες βλακώδεις ενέργειες, με την συνδρομή πάντα του κάθε ανόητου Ψυχάρη. Αξιομνημόνευτη είναι και η στάση της πάλαι ποτέ παράνομης “αριστεράς”, η οποία ομοθυμαδόν πίεσε, στήριξε και υπερθεμάτισε στην δίωξη και ποινικοποίηση ιδεών. 
Απολαύστε τις συνέπειες και αλλάξτε ρότα όσο είναι καιρός, καθότι ελεύθερον το αληθές και δούλον το ψευδές. Καλή λεφτεριά αδέλφια, και Καλή Ανάσταση Ελλάδα. Κρατερός Ιωάννης 2-11-2013 Υ.Γ. Το παρόν αρθρο αφιερώνεται εξαιρετικά σε όσους συνέλαβαν, σχεδίασαν, απεφάσισαν και εκτέλεσαν την ελληνική κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
 Τυχόν παρερμηνείες ή σκόπιμες ιδεοληπτικές στρεβλώσεις της κεντρικής ιδέας του συγγραφέως δεν δύνανται να αντιμετωπισθούν. Σε κάθε περίπτωση τις όποιες απορίες λύει η ιστορία και ο αξεπέραστος, άγνωστος στους νεοέλληνες Παπαδιαμάντης στον Λαμπριάτικο Ψάλτη.

antibaro