ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Πευκοχώρι - Πιερικός Αρχέλαος

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείου Τύπου
E-mail: information@pierikosbc.gr
Κλειστό Γυμναστήριο, Σιδηροδρομικός Σταθμός, τηλfax: 23510 32153, τηλ. 6978 495134                                               
601 00 Κατερίνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Την Κυριακή στα Νέα Μουδανιά
Στα Νέα Μουδανιά φιλοξενείται την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος και αγωνίζεται με την ομάδα της Ευρώπης Πευκοχωρίου.
Είναι η 5η αγωνιστική του α΄ γύρου και η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, ο αγώνας θα γίνει στις 5,00 μμ και η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, μετά τη σημαντική της νίκη την περασμένη Κυριακή, πηγαίνει με απαιτήσεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Λόρτος και Φουτζήλας και κομισάριος ο κ. Κυριάκης. 
Για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Αντώνης Γκοντόπουλος, δήλωσε: «Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια σημαντική νίκη επί της Ελευθερούπολης. Το παιχνίδι της Κυριακής με το Πευκοχώρι θα είναι αρκετά δύσκολο. Είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και θα πρέπει να αποφύγουμε τα αμυντικά λάθη που κάναμε στον προηγούμενο αγώνα και να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για την νίκη. Κλειδί για ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι η συγκέντρωση που θα δείξουμε καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα. Είμαστε μια νεανική ομάδα με κάποιους έμπειρους παίκτες. Η  δουλειά που γίνεται στην προπόνηση είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι κάθε Κυριακή θα παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε την Κυριακή στο γήπεδο και ελπίζω στους επόμενους αγώνες η παρουσία του να είναι ακόμη πιο δυναμική και όλη η πόλη να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, το προπονητικό team και εμείς οι παίκτες για να είναι ο Πιερικός Αρχέλαος μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της β εθνικής».
*Και η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Αίας Ευόσμου 7, Λιβαδειά 7, ΧΑΝΘ 7, Δόξα Λευκάδας 7, Μαχητές Δόξας Πεύκων 7, Στρατώνι 6, Νίκη Βόλου 6, Αιγάλεω 6, Πιερικός Αρχέλαος 6, Άργος Ορεστικό 6, Πευκοχώρι 5, Αργοναύτης 5, Ελευθερούπολη 5, Ηρακλής Κοζάνης 4.
ΦΩΤΟ:
Ο Αντώνης Γκοντόπουλος


Οι αγώνες των ομάδων του
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου  συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

-          Εφήβων - Α΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Δευτέρα 11.11.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 20,30 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕ Βατανιακός Σάρισα.
-          Εφήβων - Α΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 10.11.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – ΑΓΕ Πιερίας. 
-          Παίδων - Β΄ όμιλος, Α΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 9.11.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 και
-          Νεανίδων – Β΄γύρος, 2η αγωνιστική. Κυριακή 10.11.2013, Κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας, ώρα 12,00 / ΑΣ Σκυδραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.