ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Προπαιδικό ΕΠΣΜ / 3ος Ομιλος ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - ΑΑ Γιαννιτσών 2 - 1


ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΩΝΤΙΩΝ .1 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ -1 ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ



Αγχωτική νίκη για το προπαιδικό της ΠΑΕ Ποντίων στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας Αναγέννησης Γιαννιτσών. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Καλοχωρίου και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας μιας και ο δυνατός αέρας δεν άφησε τους παίχτες και των δύο ομάδων να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους ταλέντο. Η ομάδα των Ποντίων βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ όταν σε μια αντεπίθεση το αριστερό χαφ της Αναγέννησης Γιαννιτσών βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας σύγκλινε προς τα μέσα και πλάσαρε τον Νταμπώση Φ. Οι παίχτες όμως του Γ. Μπεκιάρη δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν ψηλά και ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ του Μυστακίδη Ελευθεριου  έξω από την μεγάλη  περιοχή. Η πίεση προς την αντίπαλη εστία συνεχίστηκε χάνοντας και πλήθος ευκαιριών σε τετ α τετ του Χατζηαργυρίου Α. και σε σουτ του Τσενικλή Κ.. Σε μιας τους προσπάθεια από δεξιά και σέντρα του Χατζηαργυρίου Α. , ασθενή απόκρουση της άμυνας ο επερχόμενος Καρακούσης Ιωάννη  με δεξί σουτ στη απέναντι γωνία έκανε την ανατροπή και έγραψε το 2 – 1. 
Στην επανάληψη οι παίχτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών βοηθούμενοι και από τον άνεμο έκλεισαν στα καρέ τους αντίπαλους τους όμως η πολύ καλή δουλειά των Αποστολόπουλου Α. και Τουλίκα Γ. στο χώρο του κέντρου αλλά και οι βοήθειες που ήρθαν από τον πάγκο έδωσαν πολύτιμες ανάσες ώστε η Κατερινιώτικη ομάδα να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης. 
Έτσι η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων βρίσκεται στην Τρίτη θέση με 19 βαθμούς στο τέλος του Α γύρου στο 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. 
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Νταμπώσης Φ. (Τ), Σαββίδης Π., Αποστολόπουλος Α. , Τουλίκας Σ., Τερζίδης Π., Χατζηαργυρίου Α. , Κουτσουράς Γ., Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. , Μυστακίδης Λ., Καρακούσης Γ. , Κάπε Ε, Ζαχούλης Β., Χήρας Κ., Ιακωβίδης Θ. , Παπαθανασίου Γ. , Μήλιος Δ.