ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Προσφυγή στον Πιερικό ο Τόλης Δαλαμήτρας


Προσφυγή κατάθεσε για να μείνει ελεύθερος ο Τόλης Δαλαμήτρας απο τον Πιερικό.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι απασχόλησε ομάδες της Θεσσαλονίκης μεταξύ αυτών και τον ΠΑΟΚ, δεν πήρε φέτος χρόνο συμμετοχής σε κάποιο παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας της Πιερίας, πλην...
αυτών με την ομάδα Νέων.
Ίσως αυτός να αποτέλεσε και έναν απο τους λόγους που έσπρωξαν τον ταλαντούχο νεαρό παίκτη στην απόφαση του αυτή, ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα να αποχωρίσει απο τον Πιερικό.
Μεταξύ άλλων απο τον κύκλο των ανθρώπων του ποδοσφαιριστή, διέρρευσε ότι δε τηρήθηκε τίποτε απολύτως απο τα συμφωνηθέντα (σπίτι-φαγητό κλπ) και ο παίκτης εκτός απο την ελευθερία του, ζητάει και την καταβολή όλης της διάρκειας του συμβολαίου του (μέχρι τέλος σαιζόν 2016) που κοστολογείται στα 21.000 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ:
Σύμφωνα με βέβαιες πληροφορίες μας, ο ποδοσφαιριστής Δαλαμήτρας δέν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της football league γιατί η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ δέν κατέθεσε το υπογραμμένο επαγγελματικό συμβόλαιο και δέν εκδόθηκε δελτίο στην ΠΑΕ, κάτι που εξόργισε το περιβάλλον  ποδοσφαιριστή όταν το πληροφορήθηκε.
Επίσης σε όλα αυτα υπήρχε και η αρχική πικρία που όταν ο ΠΑΟΚ ζήτησε να τον εντάξει στην Κ20, υπήρξε άρνηση απο την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, και σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, αυτή η κίνηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΈΡΗΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ να ξεκινήσει μία διαφορετική και άλλου επιπέδου ποδοσφιαρική καριέρα.