ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Στήθηκαν 12 ώρες ημίγυμνοι στην ουρά για να πάρουν δωρεάν ρούχα [εικόνες]

hmigumnoi-katanalwtes-mphkan-sto-magazi-gia-na-paroun-dwrean-rouxa2-570
Ημίγυμνοι καταναλωτές στήθηκαν στη σειρά έξω από μαγαζί γνωστής εταιρείας προκειμένου να πάρουν δωρεάν ρούχα, σε ένα πάρτι που κάθε χρόνο τέτοια εποχή κεντρίζει το ενδιαφέρον.Το ημίγυμνο πάρτι διοργανώνεται κάθε χρόνο από γνωστή εταιρεία ρούχων και στους πρώτους 100 που θα περάσουν τις πόρτες του μαγαζιού δίνει δωρεάν ρούχα. Οι ημίγυμνοι καταναλωτές στάθηκαν στις ουρές από τις 20:00 εχθές το βράδυ προκειμένου να μπουν στο μαγαζί της εταιρείας. Το συγκεκριμένο πάρτι ήταν προγραμματισμένο για σήμερα το πρωί στη Ρώμη και στο Τορίνο.
Τα μαγαζιά της εταιρείας πουλούσαν σήμερα το πρωί τα ρούχα με έκπτωση 50% ενώ παρόμοια πάρτι έχουν γίνει στη Μαδρίτη, στη Βαρκελώνη και στο Λονδίνο όπως επίσης και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις: Βερολίνο, Παρίσι, Άμστερνταμ και Λισαβόνα. Όσον αφορά την υπόλοιπη υφήλιο, ημίγυμνοι καταναλωτές που ήθελαν να πάρουν δωρεάν ρούχα είχαν εμφανιστεί σε πόλεις της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ.
Το ημίγυμνο πάρτι διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2005 και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι έχουν πάρει μέρος. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συμβεί και στο Παρίσι.
Εκτός από το να είναι ημίγυμνοι, οι καταναλωτές πρέπει να τρέξουν και 100 μέτρα. Οι πρώτοι 100 που θα μπουν στο μαγαζί παίρνουν δωρεάν ένα μπλουζάκι και παντελόνια ενώ οι υπόλοιποι που εμφανίστηκαν με τα εσώρουχα έχουν έκπτωση σε όλα τα ρούχα 50% στην καλοκαιρινή κολεξιόν της εταιρείας.