ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ο Καμμένος, ο Άδωνις, η «κότα» και οι μηνύσεις

Ο Καμμένος, ο Άδωνις, η «κότα» και οι μηνύσεις


Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα που ξέσπασε χθες, μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και του υπουργού Υγείας, με αφορμή την επιδότηση της οικίας του κ. Πάνου Καμμένου στην Ικαρία.
Η αρχή έγινε χθες, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα έκανε λόγο για επιδότηση που -σύμφωνα με τον ίδιο- έλαβε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για ακίνητο στην Ικαρία, ενώ η κόντρα συνεχίστηκε διαδικτυακά, μέσω tweets εκατέρωθεν.
Σήμερα, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε και πάλι σε τηλεοπτική εκπομπή, εξαπολύοντας επίθεση σε βάρος του υπουργού Υγείας και προειδοποιώντας πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις. «Αυτή η επιχείρηση έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της», τόνισε.
Χαρακτήρισε μάλιστα τον κ. Γεωργιάδη «κότα» και έκανε λόγο για «φασιστοειδή του Σαμαρά».
«Το μόνο όπλο που έχω πλέον είναι η ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για να κάνει όμως τη δουλειά της θα πρέπει η Βουλή να άρει την ασυλία. Αλλά όταν έρχεται η ώρα να αρθεί η ασυλία των κυρίων αυτών που πετάνε τη λάσπη παρακαλάνε δημόσια να μην αρθεί η ασυλία τους», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Με παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «ας αφήσει τα ότι δεν πήρε επιδότηση» για την οικία και «τα περί κότας τού τα επιστρέφω».
Τόνισε, τέλος, ότι ο ίδιος θα βρίσκεται στο δικαστήριο στις 16 Ιανουαρίου, οπότε και εκδικάζεται η αγωγή που του έχει κάνει ο κ. Καμμένος για την υπόθεση του σκάφους. «Θα είμαι εκεί να μιλήσω. Ελπίζω ο κ. Καμμένος που είναι γενναίος να είναι κι αυτός στο δικαστήριο και να μην κρυφθεί, όπως την τελευταία φορά», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.