ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η 23ΧΡΟΝΗ ΠΟΥΛΆΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΆ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ…


Η Catarina Migliorini, η φοιτήτρια που το 2012 πούλησε την παρθενιά της σε έναν Ιάπωνα
επιχειρηματία, είναι ακόμα παρθένα και αφού δεν της “έκατσε” η πρώτη φορά, η Βραζιλιάνα προσπαθεί να την ξαναπουλήσει.

Πέρασαν 15 μήνες από τότε που η Catarina δέχθηκε την προσφορά των $780.000 από τον Ιάπωνα, με τον οποίο τελικά δεν έγινε τίποτα. Η Catarina όμως δεν το έβαλε κάτω και ξεκίνησε να δέχεται νέες προσφορές, για τις οποίες είχε ως καταληκτική ημερομηνία την 12η Δεκεμβρίου του 2013.
Οπως είπε πριν λίγες μέρες αποφάσισε να παρατείνει τη διάρκεια των προσφορών μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου του 2014, καθώς δήλωσε ότι θέλει να σκεφτεί τη σοβαρή πρόταση ενός Αραβα, ο οποίος εκτός από τα $440.000 που της δίνει τη ζητάει και σε γάμο!


«Αποφάσισα να παρατείνω τον πλειστηριασμο, επειδή ένας Αραβας εκατομμυριούχος μου έκανε πρόταση γάμου», είπε The Huffington Post.

Η 23χρονη μιλάει με τον Αραβα στο Skype και λέει ότι πρόκειται για έναν προοδευτικό μουσουλμάνο. Πιο σημαντικό, όπως λέει, είναι ότι ο αυτός ο εκατομμυριούχος, ξέρει πως πρέπει να μιλήσει σε μία γυναίκα.

«Δείχνει να είναι πολύ ρομαντικός. Μιλάει 11 γλώσσες. Είναι μεταξύ 35 και 40 ετών. Είναι ένας όμορφος και πολύ έξυπνος άνθρωπος και ζει σε μια βίλα που μου τη δείχνει μέσα από την κάμερα», είπε στην εφημερίδα η Migliorini.

Μεταξύ πάντως των δύο πλειστηριασμών έκανε και μια φωτογράφιση για το βραζιλιάνικο Playboy για την οποία φυσικά πήρε αρκετά χρήματα και θα σας την δείξουμε σύντομα.