ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

3ήμερο Αποκριάς στο Ελατοχώρι Πιερίας!

Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου
Ελατοχώρι Πιερίας
Πληροφορίες: Κυριακή Δαγκαλίδου, τηλ. 6948083945

Ελατοχώρι , 25/2/14
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Σας προσκαλούμε όλους το 3ήμερο 1/03 – 3/3, στο Ελατοχώρι για να γιορτάσετε μαζί μας την Αποκριά! Πάρτυ μασκέ σε ξενώνες – ξενοδοχεία και ταβέρνες του χωριού, χορός και μουσική, φασολάδα, χαλβάς και ταραμάς και, φυσικά, όλοι οι σταρ μαζεμένοι στο Elatochoriwood!!
Το κόκκινο χαλί θα υποδεχτεί τους «σταρ» με φωτογράφους και κάμερες που θα απαθανατίσουν τη λαμπερή, αυτή στιγμή!
Το Σάββατο 1/3 θα πραγματοποιηθούν διάφορα parties σε ξενώνες – ξενοδοχεία και ταβέρνες, ενώ την Κυριακή 2/3, από νωρίς θα βρεθούμε σ’ ένα ξέφρενο ξεφάντωμα στο σαλέ στο χιονοδρομικό κέντρο. Για τους μικρούς μας φίλους, στην κοινότητα του Ελατοχωρίου, θα γιορτάσουμε με κλόουν και πολλά παιχνίδια, ενώ το βραδάκι θα ντυθούμε σταρ του Hollywood –και γιατί όχι…του Ελατοχωρίου- και θα διασκεδάσουμε με λάμψη και ύφος 1000 καρδιναλίων στο αστραφτερό “Elatochoriwood”!
Για την Καθαρά Δευτέρα, θα συνεχίσουμε το έθιμο στον Άγιο Νικόλαο στο Παλιό Ελατοχώρι, γιορτάζοντας τα Κούλουμα. Η παραδοσιακή φασολάδα, ο χαλβάς, ο ταραμάς και οι ελιές θα βρίσκονται στο μεγάλο τραπέζι όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να σερβίρονται. Τσίπουρο, κρασί και μουσική θα συνοδεύουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Η εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από την Ομάδα Νέων, το Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο και, πάντα, με τη στήριξη του Συλλόγου Επαγγελματιών του Ελατοχωρίου.
Χορηγοί:
·     Café – bar «Λίθινο»
·     Ταβέρνα «Αγνάντι»
·     Chalet Χιονοδρομικού Κέντρου “North Selas