ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αυτή την εβδομάδα, Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με το CD που περιέχει το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε ο Σάκης Μπουλάς πριν φύγει από κοντά μας.



Το ΧΩΝΙ κυκλοφορεί με το CD «Ντίλερ, Κίλλερ και ΣΙΑ» (των Γεωργουσόπουλου, Ζουγανέλη). Το τραγούδι του CD με το νούμερο 9, το συγκλονιστικό «Κίλλερ», είναι η τελευταία ηχογράφηση με τη φωνή του μεγάλου Σάκη Μπουλά, που μας άφησε τόσο πρόωρα.

Ένα τραγούδι-γροθιά στο στομάχι με τη φωνή του Σάκη:
«I am killer
Σκοτώνω αξίες,
Ιδέες και ήθη
Ανοίγω τον δρόμο
στη λήθη
Δολοφονώ τον ύπνο
των δικαίων

Και πυρπολώ τα έργα των σπουδαίων»

Ένα στεφάνι από Το ΧΩΝΙ στη μνήμη του φίλου της εφημερίδας, Σάκη.

Μαζί με Το ΧΩΝΙ χωρίς καμία επιβάρυνση στην τιμή της εφημερίδας (1,5 ευρώ).

Την περασμένη εβδομάδα, Το ΧΩΝΙ κυκλοφόρησε με το CD στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία. Αυτή την εβδομάδα, προσφέρει το CD με το τελευταίο τραγούδι του Σάκη Μπουλά στους αναγνώστες όλης της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το ΧΩΝΙ, όπως και όλες οι κυριακάτικες εφημερίδες, κυκλοφορεί εκτάκτως από το Σάββατο, λόγω Καθαράς Δευτέρας και μένει στα περίπτερα μέχρι την Τρίτη.


ΤΟ CD ΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Βάλτε στο σπίτι σας το CD των Ζουγανέλη, Γεωργουσόπουλου και ακούστε τραγούδια - γροθιές κατά του σάπιου συστήματος, των μνημονίων και των διεφθαρμένων πολιτικών! Κορυφαίοι ερμηνευτές και άνθρωποι με ευαισθησίες βάζουν ψυχή και δίνουν φωνή στα 14 πολιτικά μανιφέστα του «ΝΤΙΛΕΡ, ΚΙΛΛΕΡ και ΣΙΑ»!
Μαζί με τον αξέχαστο Σάκη Μπουλά, οι Λαζόπουλος, Στόκας, Λ. Παπαδόπουλος, Μακεδόνας, Κοντογιάννης, Μάλφα, Σιδέρη, Κικίδη, Καρελάς, Ζιώγαλας, Κοτανίδη, Ζουγανέλης.
Μετά από χρόνια ΣΙΩΠΗΣ, το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ είναι και πάλι εδώ, έτοιμο να εμπνεύσει τον δοκιμαζόμενο Έλληνα να αντισταθεί στη μνημονιακή λαίλαπα!

Το ΧΩΝΙ στα περίπτερα όλης της χώρας από το Σάββατο (λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας).