ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η πιο νόστιμη συνταγή για χοιρινή μπριζόλα με πιπεριές

xoirini-570
Προτού περάσεις στο βαρύ γεύμα της σημερινής βραδιάς, προετοιμάσου με τη πιο νόστιμη «κρεατική» συνταγή.
Υλικά
  • 1 πράσινη πιπεριά σε μεγάλα κομμάτιαΜπριζόλα χοιρινή με πιπεριές
  • 1 κόκκινη πιπεριά σε μεγάλα κομμάτια
  • 1 λεμόνι
  • 2 μπριζόλες χοιρινές με κόκαλο
  • ½ κ.σ. πάπρικα
  • 1 κ. γλ. Μουστάρδα
  • 1 κ.σ. σόγια σος
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Αφήνουμε να ζεσταθεί ένα τηγάνι και βάζουμε τις μπριζόλες. Αφήνουμε για 3 λεπτά κάθε πλευρά και προσθέτουμε τις πιπεριές . Ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με ένα καπάκι. Αφήνουμε να σιγοψηθούν για 15-20 λεπτά (ή περισσότερο-εξαρτάται από το πάχος της μπριζόλας).
Πηγή: Nostimessyntages.gr