ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Πρωτογενές πλεόνασμα
Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition. To 2013 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Maserati είχε κάνει την πρώτη παρουσίαση της περιορισμένης παραγωγής Quattroporte που είχε δημιουργηθεί σε συνεργασία με τον οίκο Ermenegildo Zegna. Τώρα, στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ολοκληρωμένη εμφάνιση, πριν την επίσημη κυκλοφορία των μόλις 100 μοντέλων, τον Ιούλιο του 2014. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο φινίρισμα ως προς το χρώμα, τα υλικά και τη διακόσμηση, προκειμένου να μετουσιώσει τον εκλεπτυσμένη εικόνα, την εξαιρετική ποιότητα και τη μακρά ιστορία και παράδοση των δύο εταιρειών, της Maserati και της Zegna.
Εξωτερική σχεδίαση
Η απόχρωση του αμαξώματος ονομάζεται Platinum Silk και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη έκδοση της Maserati. Η ιδιαιτερότητα του χρώματος έγκειται στο εφέ που δημιουργεί, συνδυάζοντας την αίσθηση που αφήνει το μέταλλο με την απαλή υφή του μεταξιού. Το Platinum Silk φινίρισμα αποδίδει μία ιδιαίτερα ζεστή απόχρωση, εκφράζοντας απόλυτα μ' αυτόν τον τρόπο τον κλασικό και ανεπιτήδευτο χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Την εξωτερική εικόνα ολοκληρώνουν οι ζάντες Mercurio 20 ιντσών.
Καμπίνα επιβατών
Στο σαλόνι του νέου μοντέλου δεσπόζει το χρώμα της μόκας, σε συνδυασμό με το δέρμα και το μετάξι. Επιπλέον, σε κάποια σημεία το δέρμα αναμειγνύεται με τα ιδιαίτερα υφάσματα της Ermenegildo Zegna, τα οποία έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συνεργασία.
Όπως ακριβώς και σε ένα κοστούμι της Zegna, η εσωτερική πλευρά στα σκίαστρα φέρει την ετικέτα «Ermenegildo Zegna Exclusively for Maserati». Τα καθίσματα με την 100% silk chevron ύφανση, αγκαλιάζουν τους επιβάτες με την ίδια αίσθηση που δημιουργεί ένα κοστούμι της Ermenegildo Zegna. Ένα ιδιαίτερα μαλακό και ελαφρύ ύφασμα το οποίο παράγεται στο Τρίβερο, την γενέτειρα πόλη της Zegna, καλύπτει το κεντρικό σημείο των καθισμάτων και μέρος της πλάτης τους.
Μοναδικά αξεσουάρ
Σε αυτό σημείο να τονίσουμε ότι η Ermenegildo Zegna έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ένα κιτ το οποίο αποτελείται από 19 μοναδικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων δερμάτινων αξεσουάρ. Κάθε ένα από αυτά τα προϊόντα είναι σχεδιασμένο προκειμένου να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του άντρα Ermenenegildo Zegna και είναι διαθέσιμο επίσης μόνο σε 100 συλλεκτικά κομμάτια, όσα θα είναι δηλαδή και τα μοντέλα της Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition.
  • Πρωτογενές πλεόνασμα
  • Πρωτογενές πλεόνασμα
  • Πρωτογενές πλεόνασμα