ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ONE ATHENS: ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

One Athens: Το νέο σύμβολο
Κείμενο: Χαράλαμπος Νικόπουλος
Το πιο εμβληματικό για τον μοντερνισμό αθηναϊκό κτήριο, η Σχολή Δοξιάδη επί της οδού Στρατιωτικού Συνδέσμου 20 – 24 (στον περιφερειακό του Λυκαβηττού), ξεκίνησε και επίσημα τη νέα του ζωή και χρήση, ως συγκρότημα κατοικιών πλέον, υπό τον διακριτικό τίτλο One Athens.
To One Athens (http://www.oneathens.gr/) προσφέρει έναν άλλο τρόπο ζωής καθώς αποτελεί το πρώτο fully serviced συγκρότημα κατοικιών στην Αθήνα, με κοινόχρηστους χώρους που συγκροτούν μια ιδανική κοινότητα επικοινωνίας και καλλιέργειας ανθρώπινων σχέσεων. Η υπηρεσία Concierge εξασφαλίζει για τους κατοίκους του υπηρεσίες αντίστοιχες με ξενοδοχείο 5 αστέρων ενώ επιπλέον, διαθέτει Roof Garden με θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, πολυτελές Wellness Centre με πισίνα, jacuzzi, χαμάμ, σάουνα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, Playroom για τα παιδιά, Club Room για προβολή ταινιών, πλήρως εξοπλισμένη Business Suite και υπηρεσίες διαχείρισης, συντήρησης, καθαριότητας και security κάθε ημέρα του χρόνου.
Οι 26 κατοικίες, όλες διαφορετικές μεταξύ τους, δημιουργήθηκαν ώστε να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη του σύγχρονου lifestyle, από cosy studio των 77 τετραγωνικών μέτρων μέχρι penthouse των 721 τετραγωνικών μέτρων. Όλες οι κατοικίες περιέχουν δρύινα πατώματα με αυτόνομη επιδαπέδια θέρμανση, επώνυμα είδη υγιεινής, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις εξοπλισμού internet, εικόνας και ήχου.
Ας σημειωθεί ότι, η μεταμόρφωση του κτηρίου υλοποιήθηκε από την ομάδα αρχιτεκτόνων Divercity και την κατασκευαστική εταιρεία J&P - ΑΒΑΞ, που επιλέχθηκαν από τους ιθύνοντες νόες (και ιδιοκτήτες) Χρήστο Ιωάννου και Μίλτο Καμπουρίδη.
  • One Athens: Το νέο σύμβολο
  • One Athens: Το νέο σύμβολο
  • One Athens: Το νέο σύμβολο
  • One Athens: Το νέο σύμβολο
  • One Athens: Το νέο σύμβολο