ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο GENTLEMAN ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ

Ο gentleman ταξιδευτής
Κείμενο: Μαρία Αβραμίδου
Εμπνευσμένη από τα τοπία της αμερικανικής γης είναι η νέα καμπάνια της ανδρικής συλλογής Louis Vuitton για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014. Ο ιδανικός gentleman ταξιδευτής του οίκου περιδιαβαίνει ανοιχτά μέρη των Νοτιοδυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκοντας έναν εξαιρετικό εκπρόσωπο στον Βέλγο ηθοποιό Matthias Schoenaerts.
Κρατώντας τις τσάντες Sirius και Cabas East-West, δημιουργίες του σχεδιαστή Kim Jones εμπνευσμένες από την αμερικανική ιστορία, ο Schoenaerts φωτογραφίζεται με φόντο έναν απέραντο ορίζοντα που κάνει παρελθόν, παρόν και μέλλον να μοιάζουν ένα.
Η καμπάνια φωτογραφήθηκε στο Page της Arizona, στις όχθες του Glen Canyon, από τον φακό του Mikael Jansson. Συνδυάζοντας την ομορφιά της φύσης με μια αίσθηση απόδρασης, η καμπάνια παρουσιάζει επίσης τη νέα συλλογή αξεσουάρ Damier Cobalt, η οποία ντύνεται για πρώτη φορά με βαθύ μπλε χρώμα.
Μιλώντας για την εμπειρία της φωτογράφισης, ο βραβευμένος με το Cesar του πλέον υποσχόμενου ηθοποιού για το 2013 Shoenaerts δηλώνει: «Νομίζω ότι είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης να αναζητά την άνεση. Είναι σημαντικό να ξεπερνάς τα όριά σου και να εξελίσσεσαι. Να αναζητάς ανθρώπους που θα σε πάνε πιο πέρα, να έχεις ανοιχτό μυαλό, να μη σταματάς να έχεις μια καλώς εννοούμενη περιέργεια. Και, πάνω απ' όλα, να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι».
www.louisvuitton.co.uk
  • Ο gentleman ταξιδευτής