ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ . Τόλιου Γεώργιου με το συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Καζά για το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

                                               
                       
Αγαπητοί συνδημότες
Έχοντας σε υψηλό βαθμό ανεπτυγμένη τη συναίσθηση της  ευθύνης και των μεγάλων απαιτήσεων αλλά και προσδοκιών που θα προκύψουν από την στιγμή της  ανακοίνωσης  της υποψηφιότητας μου ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Καζά , ανεπιφύλακτα δηλώνω ότι θα είμαι παρών στις επερχόμενες εκλογές για να στηρίξω την προσπάθεια μιας ομάδας απλών πολιτών  να ηγηθεί την αλλαγή και ανανέωση προσώπων και πραγμάτων στο Δήμο μας .
Για όσους με γνωρίζουν από παιδί , γεννήθηκα από βιοπαλαιστές Κολινδρινούς γονείς και από πολύ νωρίς βγήκα στο στίβο της βιοπάλης για ένα μεροκάματο  . Ακολούθησα παράλληλα μια πορεία ενασχόλησης μου με τον αθλητισμό ως διαιτητής ,όντας για πολλά χρόνια μέλος του συνδέσμου διαιτητών του Νομού μας . Είμαι παράλληλα ιδρυτικό μέλος και επικεφαλής του συλλόγου των Παλαιμάχων επιλέκτων Πιερίας  , ένας σύλλογος που από την ημέρα της ιδρύσεως του έχει αναπτύξει τεράστια αθλητική και κοινωνική δράση  με έμφαση στη στήριξη επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής του Κολινδρού αλλά και ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων μέσα από  διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες.
Πιστεύω ακράδαντα  ότι ο συνδυασμός στον οποίο ανήκω είναι συνδυασμός νίκης γιατί δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς ,λάτρεις της καρέκλας και των αξιωμάτων αλλά από καθαρούς απλούς ανθρώπους της κοινωνίας μας που πιάνουν καθημερινά τον παλμό των πολιτών  τις αγωνίες αλλά και τις προσδοκίες τους  για αλλαγή και ανανέωση στο Δήμο μας .
Ήρθε η ώρα να πούμε φτάνει πια με όλους αυτούς που λένε και ξελένε , που ακόμη χρωματίζονται πολιτικά , που βολεύονται με ντρίπλες και που αλλάζουν στρατόπεδα σαν τα πουκάμισα . Ήρθε ο καιρός να δώσουμε όλοι μας την ευκαιρία να φυσήξει άνεμος ανανέωσης  στο Δήμο μας στηρίζοντας αυτούς που αγαπούν τον τόπο τους και όχι τις καρέκλες .
Αγαπητοί συνδημότες , σας καλώ λοιπόν  να πιάσετε τον παλμό της εποχής εκφράζοντας  την αγανάκτηση σας και την αποδοκιμασία σας σε κάθε τι ανακυκλωμένο και ξαναζεσταμένο και να δώσετε την ευκαιρία στο συνδυασμό μας να ηγηθεί στο Δήμο μας σε μια νέα προσπάθεια για να κάνουμε την καθημερινότητα μας καλύτερη , για νέες ιδέες , για  νέους ανθρώπους για μια νέα αρχή .
Προσωπικά σας δίνω  υπόσχεση τιμής, ότι θα ανταποδώσω στο μέγιστο την εμπιστοσύνης σας εάν αυτή σταθεί ικανή για να με αναδείξει στο συνδυασμό νίκης του κ. Καζά .
Αγαπητοί συνδημότες , φίλοι και συντοπίτες  Κολινδρινοί,  όλοι μαζί ας δώσουμε ενωμένοι μια γροθιά και ας γυρίσουμε την πλάτη μας σε όλα αυτά που τα προηγούμενα χρόνια μας  πισωγύριζαν  και ας δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους για μια  νέα αρχή για τον τόπο μας  .

ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΛΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΖΑ