ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Περιοδεία Λαϊκης Συσπείρωσης Βατάν




            Σε συνέχεια της δραστηριότητας των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, περιόδευσαν σε καφενεία του Βατάν ο υποψήφιος δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αλέκος Ρούτσας. Στις συζητήσεις που έγιναν αναπτύχθηκε προβληματισμός αλλά και απογοήτευση εκ μέρους των πολιτών για την τρέχουσα κατάσταση, που έχει δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων στη ζωή των λαϊκών στρωμάτων.
            Οι υποψήφιοι υπενθύμισαν στους κατοίκους τις επιπτώσεις του νομοσχεδίου του Καλλικράτη, όπου επί της ουσίας αφαίρεσε τη δυνατότητα της αυτοδιοίκησης για να δώσει χώρο εφαρμογής των κατευθύνσεων των κυβερνήσεων και των επιταγών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, προωθήθηκαν ευκολότερα οι ιδιωτικοποιήσεις, οι δημοτικές και περιφερειακές αρχές ξεκίνησαν να λειτουργούν ως επιχειρηματίες βάζοντας το χέρι στην τσέπη των δημοτών.
            Ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε πολίτης της πόλης μας που μοχθεί για τη ζωή του, κανένα όφελος δεν έχει από τέτοιους «εκσυγχρονισμούς» μα ούτε και από τις πολιτικές δυνάμεις που «κλείνουν το μάτι» σε δήθεν προοδευτικές παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

            Η ίδια η εμπειρία των πολιτών της Κατερίνης αλλά και όλου του ελληνικού λαού έχει δείξει πως κάθε ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση και στο ΚΚΕ επιστρέφει προς όφελος του λαού και του τόπου. Γιατί είναι η μόνη δύναμη που σταθερά και με συνέπεια αντιπαλεύει τις πολιτικές αυτές που οδηγούν στην εξαθλίωση και παράλληλα αγωνίζεται για τη διεκδίκηση και διατήρηση κάθε δικαιώματος που βελτιώνει την ποιότητα ζωής της εργατικής λαϊκής οικογένειας.