ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΓΥΠΕΣ και ΚΟΡΑΚΙΑ πάνω σε 1.500.000 Ανθρώπινες Μοναδικές Ψυχές


Χρειάστηκαν δευτερόλεπτα μετά το κλείσιμο της κάλπης, την περασμένη Κυριακή, ώστε για πολλοστή φορά, η επιλογή του Εκλογικού Σώματος, στο δίλημμα, αν ψηφίζω πρόσωπο ή πολιτική, να θεωρηθεί «πετυχημένη». Τα κόμματα – αποκόμματα, μαζί με τα Μ.Μ.Α (Αποβλάκωσης), χρωμάτισαν το Χάρτη της Χώρας, αμέσως και απροκάλυπτα, χωρίς ίχνος ντροπής. Πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Η μάζα, τα αποκαλούμενα από αυτούς «πρόβατα», να παρασυρθεί και να ψηφίσει πρόσωπα.
Λίγα 24ωρα μετά .... Ο κ΄Βενιζέλος στη διακαναλική συνέντευξη, εθελοντής στο «να σώσουμε το Έθνος», με κίνδυνο ενδεχομένως, να του προσάψουν την έννοια του «αυτιστικού». Η κ΄ Δούρου, σε συνέντευξη στο κανάλι «Ε», θυμήθηκε ότι υπάρχει Πατρίδα, «....στην Πατρίδα μας...». Αντιπροσωπευτικά παραδείγματα, των τόσων που διαδραματίστηκαν μέχρι τώρα, αλλά και των άλλων τόσων, που πρόκειται να διαδραμματιστούν, μέχρι την επερχόμενη Κυριακή των Ευρωεκλογών. Αναγνωρίζουν την ύπαρξη Έθνους και Πατρίδας!!!
Ο λόγος, απλός, ολοφάνερος.
Αρκεί, να καταφέρουν την υφαρπαγή της ψήφου από 1.500.000 και πλέον (δημοσκοπικά) πολίτες, που έχουν την τάση, να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές.
Αρκεί, την Κυριακή το Εκλογικό Σώμα, να «Σταυρώσει για να ΞΑΝΑσταυρωθεί».
Αλήθεια, τι περιλαμβάνει αυτή η «δεξαμενή» που τόσο περίτεχνα «κρύβουν» οι δημοσκόποι, τα Μ.Μ.Α και τα Κόμματα – Αποκόμματα; Περιλαμβάνει, Ανθρώπινες Ψυχές, Μοναδικές, αλλά συγκλίνουσες στο ότι:
Έχουν πληγεί βαθιά, οι πολιτιστικές τους ρίζες. Δηλαδή, η Γλώσσα, η Θρησκεία, τα Πνευματικά - Ιστορικά Αποθέματα και Κληρονομιές, ώστε να εξουδετερωθεί κάθε δυνατότητα, να αναπτυχθούν και να διακριθούν.
Έχουν απωλέσει την Εθνική τους Κυριαρχία.
ΔΕΝ αποδέχονται τον όρο του 20ου αιώνα ότι η Ελλάδα ανήκει στη Δύση. Ανήκει όπου εξυπηρετείται το Εθνικό Συμφέρον.
Αποδέχθηκαν το γεγονός, της κατάλυσης του πολιτικού συστήματος με την ονομασία «Δημοκρατία» και το θεωρούν Σάπιο, Αμαρτωλό Καθεστώς. Γεγονός, που μαζί με την Χρυσή Αυγή, διατυμπανίζουν όλα τα υπόλοιπα σημερινά Κόμματα – Αποκόμματα, πλην της ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ δηλαδή των συγκυβερνώντων.
Αναγνωρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ, ως «ουρά του Συστήματος» αφού ως απόκομμα, υπερψήφισε τη Συνθήκη του Μάαστριχ, μαζί με ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, η οποία Συνθήκη, απετέλεσε την «κερκόπορτα», όλων αυτών που βιώνουν ΣΗΜΕΡΑ !!!
Θεωρούν, μετά την έμπρακτη και αποδεδειγμένα, υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου (καρατόμηση συντάξεων μέχρι 65%, προσβλητική μείωση αποδοχών σε στοχευμένα λειτουργήματα – επαγγέλματα, απώλεια εργασίας κ.λ.π), και την αναγκαστική μετανάστευση της Νεολαίας μας, η υπόσχεση των 770.000 θέσεων εργασίας, έστω και αν είναι αληθές, (πρωτοφανές για τα τελευταία 40 χρόνια), ΔΕΝ είναι θέσεις εργασίας, αλλά θέσεις δουλείας. Δηλαδή Σκλάβοι σε Σκλαβοπάζαρο.
ΔΕΝ ασπάζονται τις Παλαιοκομματικές Ιδεολογίες, ούτε παρασύρονται στο Αριστερά-Δεξιά του 20ου αιώνα. Αποδέχονται όμως ότι η Χρυσή Αυγή, αποτελεί το μονόδρομο και μοναδική επιλογή Αντίστασης και κυρίως, το ξεκίνημα της ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ενός Σάπιου και Αμαρτωλού Καθεστώτος.
ΔΕΝ εκφράζουν, ούτε οργή, ούτε θυμό, όπως σκόπιμα «λανσάρουν» τα Μ.Μ.Α. Εκφράζουν το αίτημα απόδοσης Δικαιοσύνης και Τιμωρίας των ενόχων, για αυτό που βιώνουμε σήμερα. Δεν είναι τυχαίο που τα όργανα της Δικαιοσύνης, επέλεξαν την εκδίκαση όλων των υποθέσεων περί της Χ.Α. μετά τις Ευρωεκλογές. Έχουν αντιληφθεί, ότι το «Σύστημα» κλυδωνίζεται.....καταρρέει.
Αναγνώρισαν τελικά, την Χρυσή Αυγή ως «αιχμή δόρατος», για να σπάσουν την αντίστοιχη «κερκόπορτα» στο «Σύστημα» και ως «πολιτικό όπλο», με το οποίο, μπορούν να προσβάλλουν αυτό το πολυμορφικό, πολυεπίπεδο Τέρας, ώστε να μπεί ΤΕΛΕΙΑ στο Κεφάλαιο αυτής της Μαύρης Ιστορίας.
Σίγουρα την επομένη των εκλογών θα πρυτανεύσει η σταθερότητα. Σίγουρα όμως αυτή η «δεξαμενή» πρόκειται να εκπροσωπηθεί από το Ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής εκτός συνόρων. Και πρόκειται να εκπροσωπηθεί, όχι από πρόσωπα που ξεβρακώθηκαν ψυχικά και σωματικά προς χάριν της διασημότητας και επιχειρούν να γίνουν δημόσια πρόσωπα, αλλα από πρόσωπα, Λειτουργούς, Επιστήμονες και Προσφοράς έμπρακτης Εργασίας, προς το κοινωνικό σύνολο, καταξιωμένα στις καρδιές των Ελλήνων και έχοντας στο μέτωπο το τίτλο της ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ. Πρόσωπα επιλεγμένα, ένα προς ένα, Πρώτοι μεταξύ των Πρώτων.
Ελιές, Ποτάμια, Τζημέρια, Σκυλιά, Λυράτες Κότες, ροδακινιές και όλο το συνονθύλευμα που παρελαύνει από συνεντεύξεις, γεμάτοι με ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, Πρόσκαιρο Προσωπικό Συμφέρον, στο ρόλο των Κορακιών, πετούν μαζί με τους Γύπες (αντιλαμβάνεστε ποιούς εννοώ) πάνω από αυτές τις Ανθρώπινες Μοναδικές Ψυχές έχοντας τη πεποίθηση ότι είναι «πρόβατα».
Αναμενόμενο και όχι παράξενο, 24 ώρες πριν την εκλογική αναμέτρηση, να δούμε όλους τους Γύπες και τα Κοράκια να χαιρετάνε με τον πανάρχαιο Ελληνικό Χαιρετισμό... Εδώ θυμήθηκαν και αποδέχονται ξαφνικά για ένα ψήφο μας τις έννοιες και εορτές όπως Έθνος και Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια, την 25η Μαρτίου και την 28η Οκτωβρίου....στο Χαιρετισμό θα κολλήσουν;;
Ευάγγελος Αθανασιάδης
Συνταγματάρχης ε.α.
evangath@gmail.com