ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Περιοδεία του Απ. Τζιτζικώστα στη Χαλκιδική

Θεσσαλονίκη, 23 Μαΐου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      


«Όλοι μαζί  μπορούμε  να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να χτίσουμε μια σύγχρονη, ανθρώπινη Μακεδονία, πέρα από διαχωριστικές γραμμές»

«Από την Κυριακή συνεχίζουμε μαζί για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην “Αλληλεγγύη”. Όλοι εσείς μας δίνετε τη δύναμη για να πάμε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία μπροστά». Με αυτά τα λόγια ανταπέδωσε τις θερμές ευχές που δέχτηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας από τους κατοίκους της Αρναίας. Ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη του αυτοδιοικητικού συνδυασμού επισκέφτηκε χτες την Αρναία, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποίησε και στις επτά περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας για το δεύτερο γύρο των εκλογών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.  Κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής ευχήθηκαν στον κ. Τζιτζικώστα και στους συνεργάτες του να συνεχίσουν ξανά από την ερχόμενη Κυριακή στο τιμόνι της Περιφέρειας.
Λίγο αργότερα ο κ. Τζιτζικώστας σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν την “Αλληλεγγύη” γιατί όλοι κατανοούν πως έχουμε κάνει έργο, έχουμε σχέδιο, έχουμε γνώση και πάνω από όλα έχουμε την ικανότητα να προχωρήσουμε μπροστά. Οι εκδηλώσεις στήριξης των συμπολιτών μας, μας δίνουν δύναμη για την Κυριακή. Το βλέπουμε, το νιώθουμε και πιστεύουμε πως όλοι μαζί  μπορούμε  να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να χτίσουμε μια σύγχρονη, ανθρώπινη Μακεδονία, χωρίς στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις πέρα από διαχωριστικές γραμμές». Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» τόνισε ωστόσο πως την ερχόμενη Κυριακή «πάμε όλοι να ψηφίσουμε. Γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε άλλους να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς. Το μήνυμα που στέλνουμε την Κυριακή θα είναι ισχυρό και ηχηρό». 
       --------------         
Γραφείο Τύπου
Προεκλογικό Κέντρο «Αλληλεγγύης»
Παύλου Μελά 10, Θεσσαλονίκη

2310267683