ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Θραύση οι πλαστικές κούκλες στον πόλεμο – 7 facts για τα σεξουαλικά βοηθήματα

sexoualika-voithimata-570
Τα σεξουαλικά βοηθήματα έγιναν αντικείμενο συζήτησης γύρω από το σεξ, αλλά και πρακτικά εργαλεία στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 κι από τότε αποτελούν ένα τομέα της βιομηχανίας του πορνό, αλλά και της σεξουαλικής ζωής των ανθρώπων. Είτε στην αυτοϊκανοποίηση είτε στο ντουέτο. Υπάρχουν όμως κάποια στοιχεία γύρω από αυτά που όταν τα μάθαμε μας ξάφνιασαν.
1. Τα σεξουαλικά βοηθήματα υπάρχουν από το 23.000 προ Χριστού: Κι όμως ναι...αλλά μη φαντάζεσαι ότι ήταν φτιαγμένος από τα υλικά του σήμερα. Τα βασικά του υλικά ήταν η πέτρα και το ξύλο. Άουτς...
2. Ακόμα και η Κλεοπάτρα είχε δονητή: Σύμφωνα με ιστορικά στοιχεία ο Ιούλιος Καίσαρας της είχε κάνει δώρο ένα κομμάτι από χρυσό σε σχήμα φαλλικό και η βιτσιόζα και σεξομανής Κλεοπάτρα το χρησιμοποιούσε καταλλήλως.
3. Βάλε λάδι κι έλα βράδυ: Το ελαιόλαδο ήταν το πρώτο λιπαντικό που χρησιμοποιούσαν γύρω στον 4 αιώνα προ Χριστού
4. Τα πρώτα sex shops ανάγονται στο 1400 μετά Χριστόν στην Ιταλία
5. Ο πρώτος δονητής με τα σημερινά δεδομένα ήταν ιατρικό εργαλείο; Πριν από μερικές δεκαετίες, οι σεξομανείς γυναίκες θεωρούνταν άρρωστες και τις πήγαιναν στο γιατρό όταν η λίμπιντο τους είχε βαρέσει κόκκινο. Τους βάζανε το δονητή και τις έφερναν στα συγκαλά τους.
6. Οι πλαστικές κούκλες ήταν από τα βασικά εφόδια των στρατιωτών στους πολέμους μέχρι και τον Β΄ Παγκόσμιο.
7.  3D ομοιώματα στο σχήμα του πέους σου: Αυτό το τελευταίο είναι από τα προσεχώς, αφού σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να σκανάρουμε φωτογραφία του πέους και να βγει μέσα από τρισδιάστατο εκτυπωτή ένα κανονικό ομοίωμα.