ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η Μπιγιονσέ η αιτία του ξύλου στον Jay Z; – Έσβησε τις κοινές εικόνες με την αδερφή της η Σολάνζ

solange-beyonce-570
Το δράμα συνεχίζεται μετά και από την επίθεση της Σολάνζ στον κουνιάδο της Jay Z καθώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν ήταν το πρώτο περιστατικό που έχει γίνει στην οικογένεια.
Πηγές του περιοδικού Us Weekly είπαν στο περιοδικό ότι η 27χρονη Σολάνζ πριν επιτεθεί στον ράπερ φώναζε στον σχεδιαστή Ρέιτσελ Ρόι. Η ίδια πηγή είπε στο περιοδικό ότι η Μπιγιονσέ είχε μπει στην μέση για να σταματήσει την αδερφή της «αλλά ο λόγος για την διαφωνία του Ρόι και της Σολάνζ παραμένει αδιευκρίνιστος». Ακόμα ένας αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι η Σολάνζ φώναζε σε πάρα πολλούς ανθρώπους πριν από τον καβγά της με τον Jay Z και όχι μόνο στον Ρόι.
Πριν από τις φωνές και τον καβγά, οι δύο αδερφές φαίνονταν να περνάνε πολύ καλά και χόρευαν μαζί με την Ναόμι Κάμπελ στην πίστα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, η Σολάνζ φαίνεται να νευρίασε επειδή παρεξήγησε κάτι που της είπε ο κουνιάδος της. Μετά από το περιστατικό, η Σολάνζ διέγραψε από το Instagram όλες τις φωτογραφίες που είχε μαζί με την αδερφή της.