ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Στην ανδρική ομάδα και την ακαδημία του Καλλιθεακού ο Νίκος Τάσσος

Τον Καλλιθεακό ανέλαβε ο γνωστός Κατερινιώτης νεαρός γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο Νίκος Τάσσος. Τόσο η ανδρική ομάδα όσο και τμήμα υποδομής του συλλόγου θα προπονούνται υπο την εποπτεία του με την προετοιμασία των ανδρών να ξεκινάει στις 20 Αυγούστου.


Έχουν ήδη δρομολογηθεί φιλικά παιχνίδια τα οποία θα γίνουν με αντίπαλο την ΠΑΕ Ποντίων στις 27/8, τους Μακεδόνες Πιερίων στις 31/8, με τον ΓΑΣ Σβορώνου στις 3/9 και με την Ακαδημία Κατερίνης στις 7/9.



Υπάρχει μια ανοιχτή ημερομηνία για φιλικό στις 10 Σεπτεμβρίου η οποία ενδέχεται να κλείσει με κάποιον αντίπαλο εντός των επόμενων ημερών.

Ήδη έχουν κλείσει στην ομάδα ποδοσφαιριστές από ομάδες Α΄κατηγορίας οι οποίοι θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των μεταγραφών τους.

Στόχος η άνοδος μέσα από μια χρονιά που θα δώσει στα νέα παιδιά του συλλόγου την ευκαιρία να πάρουν παιχνίδια, να διακριθούν αυτά που μπορούν και το αξίζουν ώστε να αξιοποιηθούν όσα ανήκουν στο παιδικό τμήμα της ακαδημίας και έχουν την δυνατότητα να σταθούν στο φετινό πρωτάθλημα.