ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Β΄Εθνική: Η... επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

***Ο …ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!

*** «ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΑΥΤΑ, Ο κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ», ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 04/02/2014.
***ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΡΥΦΗ ΤΗ ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ;

Πέρασαν μήνες από την Πρωταπριλιά και απομένουν περισσότεροι μέχρι την επόμενη. Αν το γράφαμε για αστείο, ελάχιστοι θα το πίστευαν, όμως να που όλα γίνονται στον θαυμαστό κόσμο της Φούτμπολ Λιγκ. Με ψήφους 25 σε σύνολο 26 ομάδων που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία ο Σπύρος Καλογιάννης επανεξελέγη πρόεδρος της «μικρής λίγκας», δηλαδή τον ψήφισαν η ΑΕΚ και η Παναχαϊκή.



Ποια ήταν η πρώτη απόφαση της διοίκησής του; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα a-sports.gr Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, ανέλαβε θέση ειδικού συμβούλου! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα έχει άποψη και επί νομικών ζητημάτων του διοικητικού φορέα της δεύτερης κατηγορίας. Μοιράζουμε πόστα για να αποφθεχθούν οι εντάσεις…

Ναι, είναι ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας που έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές την παραίτηση του Καλογιάννη, είναι ο ίδιος που του έχει επιτεθεί άλλες τόσες και ήθελε να τον εξαφανίσει από την Φούτμπολ Λιγκ.

Ναι, είναι ο ίδιος ο Σπύρος Καλογιάννης που ο Κούγιας τον κατηγορούσε για το παραμικρό. Για αυτόν πέρα βρέχει.

Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια…

Γιατί στην "μικρή λίγκα" κρατούσαν κρυφή τη νέα θέση του Κούγια;

Αλέξης Κούγιας στις 04/02/2014, με αφορμή ότι ο Καλογιάννης δέχθηκε να γίνει μπαράζ για μια θέση στην Λίγκα: «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, είναι γνωστή η βρόμα που υπάρχει μέσα στην ένωση μας και είναι γνωστό ποιος τα μεθοδεύει αυτά, ο κ. Καλογιάννης ο οποίος ουσιαστικά δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ένωσης μας, αλλά τα συμφέροντα της Σούπερ Λιγκα.

Και αυτό το κάνει εδώ και πολλά χρόνια, επί των ημερών του φτάσαμε να παίρνουμε «ψίχουλα», επί των ημερών του γίναμε «21». Και τώρα αποφάσισαν την συμβιβαστική λύση να γίνει μπαράζ (αν είναι δυνατόν!) μιας ομάδας που το μπάτζετ της θα ξεπερνάει τα 500.000 ευρώ με μια ομάδα που έχει 4εκ. ευρώ προϋπολογισμό.

Για να… γλυκάνει το χάπι, από τα 3.5 εκ. ευρώ που θα πάρει η ομάδα που θα μείνει αυτός που θα χάσει το μπαράζ θα πάρει 300.000 ευρώ. Αυτά που συμβαίνουν είναι κωμικά.
Εγώ θεωρώ ότι ο Καλογιάννης πρέπει να εξαφανιστεί από την Φούτμπολ Λιγκ».


Αλέξης Κούγιας στις 25/02/2014, μετά από αγώνα της Παναχαϊκής στο Αίγιο: «Δεν υπάρχει πια ελληνικό ποδόσφαιρο. Έγιναν συγκλονιστικά πράγματα στο Αίγιο. Υπεύθυνος είναι απόλυτα ο κ. Καλογιάννης αποκλειστικά»!