ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΑΔΩΝΙΣ.. Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ..ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ

«Σήμερα ξέρουμε πια ότι η ελληνική κυβέρνηση παραιτήθηκε από το αίτημα για κούρεμα του χρέους. Η ελληνική κυβέρνηση κατάλαβε ότι έλεγε μπούρδες εδώ και τέσσερα χρόνια και είναι ευχάριστο ότι το κατάλαβε», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.
Αναφερόμενος στο χθεσινό Eurogroup ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε «ευτυχής» καθώς, όπως είπε «φαίνεται ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα μπρος τα μπρος».
«Το προσχέδιο μπορεί να μην το δέχθηκε τελευταία στιγμή αλλά για να …..
………φθάσει να γίνει σχέδιο προφανώς είχε την αρχική της αποδοχή και φαντάζομαι ότι μένει κάποιο διαδικαστικό ζήτημα για το πώς θα το σερβίρουν στην κοινή γνώμη», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:
«Είναι η λήξη μιας μακράς περιόδου διχασμού της ελληνικής κοινωνίας σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα μπρος καθώς πια στην χώρα θα υπάρχον μόνο μνημονιακοί και θα πάμε παρακάτω».
Όσο για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «δεν έχασε για επικοινωνιακούς λόγους» και τόνισε:
«Η Νέα Δημοκρατία έχασε γιατί ήταν μία κυβέρνηση που έλαβε πολύ σκληρά μέτρα και γιατί το τελευταίο εξάμηνο σταματήσαμε τις μεταρρυθμίσεις. Μεταβληθήκαμε σε κακέκτυπο του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως η Νέα Δημοκρατία ήταν μία κυβέρνηση που έκανε την μεγαλύτερη μεταρρυθμιστική προσπάθεια στην χώρα από το 1830».


enikos