ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κυρτσος: Παραμύθια του Σαμαρά τα πλεονάσματα!

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΥΡΤΣΟΥ ΣΕ «ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ» ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ Κάποιοι στη Ν.Δ θέλουν να σπρώξουν τον πεσμένο Σαμαρά στον πολιτικό Καιάδα
Ερωτηθείσα από δημοσιογράφο σχετικά με την σημερινή αναφορά του Ευρωβουλευτή της Ν.Δ Γ. Κύρτσου σε «ανύπαρκτα πρωτογενή πλεονάσματα» επί συγκυβέρνησης Σαμαρά, η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:…….
…….« Κάποιοι στη Ν.Δ με καθυστέρηση ετών κατάλαβαν σήμερα αυτό που οι ΑΝ.ΕΛ λέγαμε από την αρχή. Πως τα πρωτογενή πλεονάσματα Σαμαρά ήταν λογιστικά κατασκευάσματα για να κοροϊδεύουν το κόσμο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ…
Όμως δεν είναι έντιμο οι μετεκλογικές αυτές καταγγελίες εντός της Ν.Δ να γίνονται με αποκλειστικό στόχο τον κ. Σαμαρά. Ο τέως πρωθυπουργός δεν ήταν μόνος του όταν έλεγε τα ψέματα περί «τεράστιων πρωτογενών πλεονασμάτων».
Οι ίδιοι «παλαμάκηδες» που τότε τον χειροκροτούσαν, σήμερα προσπαθούν να τον σπρώξουν στον πολιτικό Καιάδα για να φέρουν μια νέα ηγεσία στη Ν.Δ».
olympiada