ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ατρόμητος Παλαμά-Πύδνα Κίτρους 3-1 Πρώτη και...τελευταία ήττα για φέτος


Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής το μίνι πρωτάθλημα για τις ομάδες που διεκδικούσαν την άνοδο στη Γ΄Εθνική.


Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε στον Παλαμά την Πύδνα που είχε μαθηματικά κερδίσει το εισιτήριο ανόδου επικρατώντας με 3-1. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς τέρμα με τον Ατρόμητο ωστόσο να μένει με 10 παίκτες στο 44΄λόγω αποβολής του Τσαρσαρά με απευθείας κόκκινη.


Παρόλα αυτά οι πράσινοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 57' με σουτ του Μερεντίτη που όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Παπαστεργίου.

Ακολούθησε η αποβολή του Ταβουκτσή για την Πύδνα με την αριθμητική ισορροπία να αποκαθίσταται και τους παίκτες του Ατρομήτου να πιέζουν για να πάρουν τη νίκη γοήτρου.

Έτσι στο 76' ο Αναγνωστόπουλος κατάφερε και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ατρόμητο και λίγο πριν το φινάλε ο Κόκκινος οριστικοποίησε τη νίκη με το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Να σημειωθεί εδώ ότι οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια των μπαράζ ανόδου.


Στον άλλο αγώνα της ημέρας όπου και πάλι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Αμπελωνιακός επικράτησε με 3-2 του Γ.Σ Αλμυρού.