ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣ ΡΗΞΗ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ «ΜΑΥΡΟ»…..

Μαζικά ετοιμάζονται να στρέψουν την πλάτη οι ιδιοκτήτες των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών στο διαγωνισμό που δρομολογεί η κυβέρνηση για τις άδειες τηλεοπτικού περιεχομένου προειδοποιώντας ακόμη και με μαύρο στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα οι πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Παππά πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να αγνοήσει ότι η ελληνική αγορά έχει μικρύνει, όπως και η διαφημιστική αγορά και «άρα θα έχουμε μικρότερο αριθμό αδειών», σε συνδυασμό με την κυβερνητική πρόθεση να μην υιοθετήσει ένα πλαίσιο μοριοδότησης των υφιστάμενων σταθμών, θεωρήθηκε από την άλλη πλευρά ότι δυναμιτίζουν το κλίμα.
Οι καναλάρχες σχεδόν σε καθολική βάση έχουν αποφασίσει να ………….
………..αγνοήσουν τη διαγωνιστική διαδικασία που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση γαι τις άδειες εκτιμώντας πως πρόκειται για παράτυπη διαδικασία από την πλευρά του Δημοσίου στερούμενη παράλληλα νομικής βάσης ενώ είναι έτοιμοι να προσφύγουν και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα σε περίπτωση που δεν μετάσχουν στη διαδικασία αδειοδότησης, η κυβέρνηση θα πρέπει να διακόψει τη λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών, κάτι που σημαίνει ότι αρκετός κόσμος θα περάσει στην ανέργια με στελέχη σταθμών να σχολιάζουν:
«Ας έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να τα κλείσει και να αφήσει τους δημοσιογράφους άνεργους»