ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Αναβολή στην αναβολή οι εκλογές του ΣΦΚ Πιερικός. Γιατί άραγε κωλυσιεργεί ο ερασιτέχνης;


Αναβολή στην αναβολή οι εκλογές του ΣΦΚ Πιερικός. Γιατί άραγε κωλυσιεργεί ο ερασιτέχνης;

Του Μπάμπη Πεΐδη
Παίρνει παράταση ημερολογιακά η ημέρα την οποία ανήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών που θα αναδείξουν το νέο Δ.Σ του ερασιτέχνη.

Πρόσφατα ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πασχάλης Τσιτιρόκης, όρισε ημέρα Γ.Σ. την 20 ή 21 Ιουνίου (και πάλι τρομακτικά αργά βάση των δεδομένων).

Η κοινή γνώμη της Πιερίας και ιδιαίτερα οι φίλοι του ιστορικού Πιερικού αισθάνονται εδώ και καιρό επιφυλακτικοί με τη στάση που θα κρατήσει γενικότερα ο ερασιτέχνης Πιερικός
και τα όσα συμβαίνουν μέχρι στιγμής χωρίς την απόφαση που θα προσδιορίζει άμεσα τις εκλογές, επαληθεύει, ίσως, τις όποιες ανησυχίες τους (μη ξεχνάμε ότι τα πρόσωπα τα οποία διοικούν τον ΣΦΚ "εξελέγησαν" με τις ευλογίες του σημερινού προέδρου της ΠΑΕ...ότι κι άν σημαίνει αυτό)

Και λέω άμεσα γιατί την ώρα που ο Πιερικός δεν έχει καν την επόμενη διοίκηση που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια, οι άλλες ομάδες προσλαμβάνουν προπονητές, κλείνουν παίκτες και σαν σοβαροί σύλλογοι πραγματοποιούν τον προγραμματισμό τους.

Άν λοιπόν υπάρχει έστω και λίγος σεβασμός στο όνομα αυτού του συλλόγου απο αυτούς που τον διοικούν σήμερα, άς ορίσουν τις εκλογές του ερασιτέχνη το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Το πρόσχημα της φούτμπολ λίγκ με το θέμα που θα έχει να κάνει με την επικύρωση της βαθμολογίας, είναι όμορφο παραμύθι το οποίο ναι. Έχει και "δράκο". Είναι όμως παραμύθι και κακόγουστο μάλιστα.
Οι εκλογές πρέπει να γίνουν ανεξάρτητα με την εξέλιξη αυτή η οποία είναι μία για την ομάδα μας (συμμετοχή στη Γ΄ εθνική τη νέα χρονιά) και την ξέρει και ο πλέον άσχετος ποδοσφαιρικά πολίτης αυτού του τόπου. Όπως ξέρει και την ομάδα παραγόντων που ονομάζεται φούτμπολ λίγκ καθώς και τα πεπραγμένα της.

Νέα ημερομηνία λοιπόν λένε η 24η Ιουνίου (σύμφωνα με πληροφορίες μας) για την Γ.Σ. του ερασιτέχνη Πιερικού. (Πότε θα βρεί παίκτες και προπονητή η ομάδα, πότε θα δρομολογήσει τα της προετοιμασίας της, πότε θα εξασφαλίσει το αθλητικό της υλικό, πότε θα στήσει τις υποδομές της για το λειτουργικό κομμάτι γύρω της κλπ, κλπ, κλπ).

Ψιλά γράμματα θα μου πείτε με δεδομένο της λειτουργίας της μέχρι σήμερα αλλά όλα αυτά πλέον αποτελούν ένα κακόγουστο αστείο-παρελθόν που έφερε τα πράγματα εδώ που είναι σήμερα.

Ερώτημα λοιπόν το οποίο κυριαρχεί στις συζητήσεις και στους κόλπους των φιλάθλων:
Περιμένει άραγε κάτι ο ΣΦΚ και δεν πραγματοποιεί άμεσα ΤΩΡΑ τις εκλογές???

Ενδιαφερόμενος υπάρχει και μάλιστα οικονομικά υγιής. Με ανθρώπους που ξέρουν το άθλημα γύρω του και θα στηρίξουν τεχνικά-ποδοσφαιρικά τις αποφάσεις του.
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ  ΛΟΙΠΟΝ?

*Υ.Γ. 1: Προς τα μέλη της γενικής συνέλευσης που θα ψηφίσουν. Προς τους πραγματικούς φιλάθλους αυτής της ιστορικής ομάδας. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Κρατάτε το μέλλον και το παρόν στα χέρια σας. Μην εξαπατηθείτε ξανά και συνεχίσει η ομάδα να αποτελεί μαγαζί του εκάστοτε παράγοντα. Άς γεννηθεί μέσα απο εσάς ΞΑΝΑ, ο Πιερικός των φιλάθλων όλης της Πιερίας!!!!!

Υ.Γ. 2: Τα παπαγαλάκια της καρπαζιάς, αφήστε αυτό το ηλίθιο παιχνίδι και το κακόγουστο "ποίημα" με τους επενδυτές και τον επενδυτή που θα αναλάβει τον Πιερικό. Όσο ήταν επενδυτές αυτοί που είχαν τον ΣΦΚ μέχρι σήμερα, άλλο τόσο είναι και αυτοί που θα έρθουν. ΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι. ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!!! Επενδυτές και ιστορίες για αγρίους. Θαρρείς και αφήσατε τίποτε όρθιο στην ομάδα για να έρθει κάποιος να επενδύσει σε αυτό, τα χρήματα του.-