ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Κισσαμικός-Πανσερραϊκός 2-0


Κισσαμικός-Πανσερραϊκός 2-0


Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε στο Ρέθυμνο κόντρα στον Κισσαμικό ο Πανσερραϊκός. Οι Κρητικοί κέρδισαν το μάτς χάρις σε τέρματα των Μάντση στο 11΄και Βάττη στο 67΄. Στο πλευρό της ομάδας για ακόμη μία φορά ο κόσμος με 20 ηρωικούς φίλους της ομάδας να μην σταματάνε να τραγουδούν από τις εξέδρες.
Αγωνιστικά
Α Ημίχρονο
Οι γηπεδούχοι θα ευτυχίσουν να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη σημαντική ευκαιρία του ημιχρόνου, ο Σελινιωτάκης θα τροφοδοτήσει με πάσα τον Μάντζη ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή θα πλασάρει τον Ανδρούτσο γράφοντας το 1-0. Ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να απαντήσει  στο 26΄όταν ο Φουρτάδο θα πιάσει μία κεφαλιά από σέντρα του Καψάλη όμως η μπάλα θα περάσει άουτ. Από εκεί και έπειτα ο Πανσερραϊκός θα ανέβει και θα κερδίσει μέτρα, αξιοποιώντας μία αντεπίθεση ο Ατματζίδη θα βγει απέναντι από τον Λαζαρίδη με τον τελευταίο να κερδίζει την «μονομαχία». Στο 12ο λεπτό ο Ανδρούτσος θα πραγματοποιήσει εκπληκτική επέμβαση σταματώντας στου του Λώττα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.
Β Ημίχρονο
Στην επανάληψη ο Μ. Κατσαβάκης θα ρίξει στην μάχη τον Μπεριάν αντί του Σιάκκα. Οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν στο 48΄με ακόμα ένα σουτ του Λώττα το οποίο θα περάσει άουτ. Στον αντίποδα ο Παπαστεργίου θα επιχειρήσει να νικήσει τον Λαζαρίδη με μακρινό σουτ στο 55΄χωρίς όμως επιτυχία. Στο 67΄ο Κισσαμικός θα πάρει αέρα δύο γκόλ όταν ο κορυφαίος παίκτης των Κρητικό Λώττας θα βρει τον Βάττη που θα νικήσει τον Ανδρούτσο ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ στο 2-0. Ο Δημήτρης Πόποβιτς θα σουτάρει από πλάγια θέση στο 73΄όμως η μπάλα θα βρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Λαζαρίδη. Λίγο έλειψε οι Κρητικοί να τριπλασιάσουν το σκορ όταν ο Μάντζης από ευνοϊκή θέση και από συνεργασία με τον Βλάχο δεν θα καταφέρει να βρει δίχτυα με το πλασέ του να περνάει άουτ.  Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή θα σφραγίσει την 4η ήττα της ομάδας των Σερρών. 
Οι συνθέσεις:
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ(Σ.ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου, Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάνιας(82΄ Βλάχος), Βαττής(90΄ Τσουκάνης), Λώττας(71΄ Σμίλτος), Μάντζης
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Μ.ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ): Ανδρούτσος, Κουκόλης, Σιάκκας(46΄ Μπεριάν), Ιωαννίδης, Καψάλης, Ρούτσης(70΄ Τσιμίκας), Ραμίρες(57΄ Πόποβιτς), Ολίσε, Παπαστεργίου, Ατματσίδης, Φουρτάδο.