ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Γιατί οι γονείς δεν κάνουν sex;

Γιατί οι γονείς δεν κάνουν sex;    
Η σεξουαλική ζωή των περισσότερων ζευγαριών συνήθως περνά σε δεύτερη μοίρα μετά τον ερχομό των παιδιών και οι λόγοι είναι περισσότεροι από όσους νομίζετε:
Αν μόλις γίνατε γονείς, τα ξενύχτια, η κούραση, ο θηλασμός αλλά και οι ορμόνες που ακόμα «χορεύουν» τον τρελό χορό τους, εκμηδενίζουν την όποια επιθυμία για sex.
Μετά από μια κουραστική μέρα που κάνατε τον ταξιτζή των παιδιών, πηγαινοφέρνοντάς τα στις δραστηριότητες, το μόνο που θέλετε είναι να αράξετε στον καναπέ και να χαζέψετε κάτι ανάλαφρο στην τηλεόραση.
Ακόμα και τις μέρες που υπάρχει διάθεση για sex, είναι πολύ εύκολο να χαθεί, αρκεί το παιδί να έχει μια από τις συνηθισμένες του εκρήξεις θυμού, που θα δοκιμάσει τα νεύρα και τις αντοχές όλων.
Την ώρα που ετοιμάζεστε να πέσετε στο κρεβάτι, αντιλαμβάνεστε ότι το μικρό σας έχει ήδη έρθει εκεί και κοιμάται γαλήνια.
Και αν αποφασίσετε να μεταφέρετε τη...δράση σε κάποιο άλλο δωμάτιο, το πιο πιθανό είναι να πατήσετε ένα παιχνίδι που βρίσκεται πεταμένο στο πάτωμα.
Είστε άρρωστοι, γιατί έχετε παιδιά που πηγαίνουν παιδικό σταθμό και κάθε εβδομάδα φέρνουν και μια καινούρια ίωση στο σπίτι.
Και τη στιγμή που επιτέλους καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά, βλέπετε δυο μάτια να σας κοιτάζουν και ακούτε το παιδί σας να ρωτά «μαμά, τι κάνετε εκεί με τον μπαμπά;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.