ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

image001 (35)Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
Ουδέποτε αμφέβαλλα για τον υψηλό δείκτη νοημοσύνης, αλλά και για την διορατικότητα του Αδώνιδος Γεωργιάδη. Σε αυτά τα προτερήματά του, οφείλεται από πλευράς του, και η στοχευμένη δημιουργία καλών σχέσεων με το περιβάλλον του κυρίως “στόχου” του, προκειμένου να μπορέσει στο εγγύς μέλλον, να έχει έναν ισχυρό “σύμμαχο” στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του, που δεν έχουν οροφή και τα οποία δεν σταματούν ποτέ!!  
Στο πλαίσιο αυτό, δηλαδή, της δημιουργίας άριστης σχέσεως με την διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΛΑΟΣ, Κατερίνας Κοκκίνου, κατάφερνε να απολαμβάνει της ασυλίας και της προστασίας του Προέδρου Γιώργου Καρατζαφέρη, στις συνεχείς καταγγελίες ανώτερων στελεχών του κόμματος, για τον πραγματικό ρόλο του ίδιου, στο κόμμα. Οι οποίοι τον κατήγγειλαν ως …………..
γιαλαντζί πατριώτη και επεσήμαιναν πως μακροπρόθεσμα θα αποκαλυπτόταν πως ήταν ένα αναγκαίο γρανάζι του Συστήματος!! Αυτή η τακτική του, τον έκανε Βουλευτή, Γραμματέα του κόμματος και στη συνέχεια, διορισμένο υπουργό.    
Στο ίδιο πλαίσιο αξιοποίησης των “προτερημάτων” του, εστιάζεται και το γεγονός πως έγκαιρα διαπίστωσε πως οι μέρες του στο ΛΑΟΣ ήταν μετρημένες και έπρεπε να στοχεύσει υψηλότερα. Είχε ήδη δυο εκλογικές επιτυχίες και είχε γίνει υπουργός στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Πιστοποιημένα “παράσημα” που του άνοιγαν το δρόμο για τη Νέα Δημοκρατία. Όμως, υπήρχαν πολλά εμπόδια σε αυτήν την προσέγγιση, από τη στιγμή που πολλές φορές – μη μπορώντας να τιθασεύσει τον παρορμητικό χαρακτήρα του – κατά το παρελθόν, είχε δηλώσει μεταξύ των άλλων, με απόλυτη απαξίωση πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει πολιτική σκέψη νηπίου!! Έτσι, με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει, πλησίασε σε ανύποπτο χρόνο την πεθερά του Αντώνη Σαμαρά, κ. Τέτη Κρητικού και από τη μια στιγμή στην άλλη, έγιναν αυτοκόλλητοι και οι γωνίες της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά, αμβλύνθηκαν. Ο οποίος τον καλοδέχθηκε στη ΝΔ και τον έκανε, άνθρωπο εκ των δεξιών του. Τον έκανε Βουλευτή, Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και Υπουργό!!
Ωστόσο, οι φιλοδοξίες του Γεωργιάδη δεν σταμάτησαν εκεί. Έθεσε άμεσα υποψηφιότητα για την Προεδρεία της ΝΔ, αφού προφανώς είχε εξασφαλίσει την στήριξη του Σαμαρά και του στενότερου περιβάλλοντός του. Και στην παρούσα φάση, με μεγάλη επιμέλεια,  εξαντλεί άλλο ένα προτέρημά του. Την εργατικότητα!! Περιδιαβαίνει όλη την Ελλάδα και προσπαθεί να πείσει τους Νεοδημοκράτες πως είναι ο καταλληλότερος για αρχηγός της ΝΔ. Προφανώς, όλα τα έξοδα από αυτήν την προεκλογική εκστρατεία – όπως και όλες οι προηγούμενες – καλύπτονται από τα έσοδα των τηλεπωλήσεων (;;;;)  
Όμως, σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης, επέλεξε το Ναύπλιο για να μιλήσει την ημέρα των γενεθλίων του. Τυχαίο; Δε νομίζω!! Τίποτε δεν αφήνει στην τύχη ο Άδωνις. Γιατί, στο Ναύπλιο περνά τον περισσότερο χρόνο της ζωής της η κ. Τέτη Κρητικού!! Ναι η πεθερά, του Αντώνη Σαμαρά, που τον στήριξε στα χρόνια της πολιτικής του ερήμου!! Έτσι, στήθηκε πολύ ωραία το σόου της επίσκεψης του Αδώνιδος στο Ναύπλιο. Και αφού συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος στα γραφεία της ΝΟΔΕ, ακολούθως, μίλησε για το πρόγραμμά του στην αίθουσα της Πρώτης Βουλής των Ελλήνων. Κοντά του; Εκτός της συζύγου του, η  πεθερά του Αντώνη Σαμαρά και ο Γιάννης Ανδριανός!! Εκ των επιτελικών “στρατηγών” του Αντώνη!!
G1G2
Οι παρακάτω φωτογραφίες, είναι άλλη μια επιβεβαίωση για τον ποιον υποψήφιο στηρίζει η νομενκλατούρα του Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Και αποτελούν δικαίωση των συνεχών ισχυρισμών μας μέσω των άρθρων μας!!
Κλείνοντας, θα σας πω πως, δεν πρέπει να παραξενευθείτε αν ο Άδωνις Γεωργιάδης, γίνει κάποια μέρα και Πρωθυπουργός. Άλλωστε, σε αυτόν τον τόπο όλα τα έχουμε δει. Γιατί, λοιπόν, να μη γίνει και εκείνος που έχει θεσπίσει πως: “η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση”;;; Γιατί, να μη γίνει, όταν όλο το Lifestyle της παρακμάζουσας κοινωνίας μας, καθώς και η νομενκλατούρα των διεφθαρμένων ΜΜΕ, είναι μαζί του;;;;