ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Μετά Το Ξύλο Και Τα Κλάματα Δείτε Τι Είπε Ο Κουμουτσάκος Στην Βουλή (Βίντεο)

koumoyts_xiloΜε αίματα στο πρόσωπο εμφανίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος μετά την επίθεση που δέχθηκε από άτομα που βρίσκονταν στη συγκέντρωση των Ποντίων στο Σύνταγμα.
Βολές κατά του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του.
«Έπρεπε να γνωρίζετε ότι η ιστορία ούτε παραγράφεται ούτε διαγράφεται» είπε, σημειώνοντας ότι δεν φανταζόταν ποτέ ότι σε τέτοιες δηλώσεις μπορεί να συγκαταλεχθούν αυτές του υπουργού Παιδείας.
Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για ………..
«ακραίους και απαράδεκτους τραμπούκους». Και είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Φίλη «είμαι πεπεισμένος ότι το έδαφος, την τροφή και το νερό για τέτοιες ενέργειες τη δίνουν δηλώσεις όπως αυτές που κάνατε».
Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι «επειδή είδα και ξέρω πρόσωπα, ξέρω υπό την καθοδήγηση ποίων έδρασαν οι τραμπούκοι αυτοί. Αυτοί που το έκαναν, οι πνευματικοί πατέρες είναι αυτοί που έχουν δολοφονήσει είναι οι φορείς ρατσισμού και ομοφοβίας».
Και τόνισε:
Ο κ. υπουργός ήρθε η ώρα να αναλογιστεί τι έχει πυροδοτήσει και να πράξει αναλόγως.
«Αυτονόητη η καταδίκη και η αποδοκιμασία της ενέργειας που έπραξαν ακραία στοιχεία» ανέφερε ο προεδρεύων της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, αμέσως μετά την τοποθέτηση του κ. Κουμουτσάκου.
«Η Χρυσή Αυγή κύριε πρόεδρε» φώναξε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στα «ακραία στοιχεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.