ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πάρε, πάρε, πάρε, πάρε …

banks-party-1
Ένα ευρώ ίσον …300 μετοχές! – Απίστευτης, εξωφρενικής έκτασης είναι το οικονομικό έγκλημα που διαπράττεται με τη συνενοχή της κυβέρνησης Τσίπρα στην ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων ελληνικών συστημικών τραπεζών.
Πάνε, τα έφαγαν οι τραπεζίτες τα περίπου 25 δισεκατομμύρια ευρώ που είχε βάλει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας το καλοκαίρι του 2013 για να τις σώσει!
Ποιος θα το πίστευε ποτέ ότι αν έδινε κάποιος ένα κέρμα του ενός ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών, με αυτό το 1 ευρώ θα έπαιρνε… 333 μετοχές της Πειραιώς ή 100 μετοχές της Eurobank ή 50 μετοχές της Εθνικής ή 25 μετοχές της Alpha Bank!!!
Ένα… λεπτό του ευρώ κόστισε στην ανακεφαλαιοποίηση η κάθε μετοχή της Eurobank, δύο λεπτά η μετοχή της Εθνικής και τέσσερα λεπτά αυτή της Alpha! Πρωταθλήτρια όμως αναδείχθηκε η Πειραιώς, η οποία έστειλε τη μετοχή της στην άβυσσο των… τριών δέκατων του λεπτού!!!
Κανένας Τσίπρας, κανένας υπουργός δεν θα δώσουν λόγο γι’ αυτό;
  • Σημ. δική μας: Ο κ. Τσίπρας λόγο δίνει στην τροικα, τους τραπεζίτες και τις αγορές και το πάρτυ συνεχίζεται. Όπως εύστοχα λέγεται, άλλος γ@μεί κι άλλος πληρώνει…
         Δώσε ανακεφαλαίωση κ. Τσίπρα. Ωχριά μπροστά σου ο Σημίτης …