ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

''Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στην 12η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία''
Την Κυριακή 07 Απριλίου 2019 η Ποδηλατική Από - Δράση Πιερίας διοργάνωσε την 12η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Πρόκειται για μια πανελλαδική δράση με μεγάλη απήχηση, η οποία έχει κερδίσει τη στήριξη του κοινού. Η εκκίνηση της Ποδηλατοπορείας πραγματοποιήθηκε από την Πλατεία Ελευθερίας με κατεύθυνση την Παραλία Κατερίνης. Η ολοκλήρωση αυτής της όμορφης δράσης ολοκληρώθηκε με την επιστροφή των συμμετεχόντων στην Πλατεία Ελευθερίας
Ο βασικός στόχος της παραπάνω εκδήλωσης ήταν και είναι η δημιουργία ασφαλέστερων συνθηκών στη χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη, αλλά και η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών που θα διευκολύνουν τους ποδηλάτες να κινηθούν με ασφάλεια.
Η αλήθεια είναι πως το ποδήλατο είναι ένα εναλλακτικό μεταφορικό μέσο φιλικό ως προς το περιβάλλον, τον πλανήτη, τον άνθρωπο και τη ζωή. Για τον λόγο αυτό η Διασωστική Ομάδα Πιερίας παρευρέθηκε με χαρά και προθυμία στην εκδήλωση – δράση, και παρείχε σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κατερίνης την υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια της Ποδηλατοπορείας.
Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια, τόσο στους διοργανωτές και στις διοργανώτριες της Ποδηλατοπορείας, όσο και στους συμμετέχοντες – συμμετέχουσες  που φώτισαν και έδωσαν πνοή και χρώμα στην πόλη της Κατερίνης με τα χαμόγελά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.