ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Έπειτα από 27 χρόνια

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, γυαλιά
Μια ολόκληρη ζωή. Είκοσι επτά (27) ολόκληρα χρόνια συνεχούς υπηρεσίας και προσφοράς. Αυτή είναι η Dr κ. Μαλλιάρα.
Όταν πρωτοδιορίστηκε στο νοσοκομείο μας ήταν μια νεαρή γιατρός.
Σήμερα εξακολουθεί να προσφέρει τις πολύτιμες ιατρικές της υπηρεσίες με την ίδια αγάπη, το ίδιο ενδιαφέρον, την ίδια καλοσύνη, την ίδια ανθρωπιά, όπως όταν πρωτοδιορίστηκε.
Αυτό που άλλαξε είναι ότι στα χρόνια που πέρασαν διατέλεσε, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Πρόεδρος της Νοσοκομειακής Επιτροπής, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Αντιπρόεδρος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, Αντιπρόεδρος στην Πρόνοια Κατερίνης, Μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, Μέλος του Δ.Σ. Σχολικών Επιτροπών.
Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, γιατί είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής με άριστα, Διδάκτορας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, κόρη ιερέα (του παπα-Ανδρέα στην Νεοκαισάρεια), η οικογένεια της όλοι γιατροί, ο σύζυγος γυναικολόγος, ο ένας γιος επίσης σπουδάζει γιατρός, μετεκπαιδεύτηκε με υποτροφία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Τορόντο Καναδά, μετεκπαίδευση στη Βοστώνη και στη Φιλαδέλφεια στις χρόνιες νεφροπάθειες, πολύ αγαπητή εκεί στους ομογενείς, ιδιαίτερα τους Κατερινιώτες, 170 ερευνητικές ιατρικές εργασίες, ισάριθμες δημοσιεύσεις και παρουσιάσεις.
Αυτή η συμπολίτισσα μας, ένας σπάνιος άνθρωπος κατά γενική ομολογία που τιμά την Πιερία, ζητάει να της ανταποδώσουμε την καλοσύνη της, να την εμπιστευτούμε και να την ψηφίσουμε στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, που κατεβαίνει με τον Τζιτζικώστα.
Προτάθηκε και θα μπορούσε φέτος να είναι υποψήφια βουλευτής και να εκλεγεί, αλλά προτίμησε στην Περιφέρεια, για να μπορεί παράλληλα να συνεχίσει τις υπηρεσίες της στους ασθενείς της στο νοσοκομείο, στο Τμήμα Τεχνητού Νεφρού, όπου από το 1996 μέχρι σήμερα είναι Διευθύντρια.
Αποφεύγει να δημοσιεύει στις εφημερίδες προεκλογικές διαφημιστικές φωτογραφίες και μεγάλα λόγια. Γιατί ξέρει ότι, η καλύτερη διαφήμιση της είναι η εκτίμηση και η αγάπη μας.
Πρώτη μακράν με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο είχε βγει στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, κάτι που αναμένεται να γίνει και τώρα.
Οπότε πιστεύουμε ότι ο κ.Τζιτζικώστας, δικαιωματικά, όπως το αξίζει, θα την ορίσει ως την νέα μας Αντιπεριφερειάρχη!