ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Συνέντευξη υποψηφίου Περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία”, Νίκου Χρυσομάλλη στο Ράδιο 1d - ΒΙΝΤΕΟ




Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την "Ελληνική Αυγή", Νίκος Χρυσομάλλης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο Ράδιο 1d, όπου ανέλυσε όλα τα φλέγοντα θέματα της Περιφέρειας.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους, οι οποίοι παρουσιάζονται όψιμα ως «mακεδονομάχοι», όσοι στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής ανέκαθεν αγωνίζονταν για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού και φώναζαν ότι η Μακεδονία Είναι Ελληνική.
Παράλληλα, σημείωσε ότι βασικός στόχος της "Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία" είναι η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη σε κάθε επίπεδο, ενώ σημείωσε ότι η αποχή στις εκλογές δεν είναι λύση.
Ο Νίκος Χρυσομάλλης σχολίασε κλείνοντας ότι παρά τον αποκλεισμό και τις καθημερινές συκοφαντίες κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, οι πολίτες ξέρουν πλέον ποιοι είναι αυτοί που μάχονται για το εθνικό αίσθημα και την εθνική κυριαρχία και θα το δείξουν στις επερχόμενες εκλογές.